Yaşar İpek cezaevine girdi!

​​​​​​​Boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil'e fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında bulunan "1 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını" ihlâl etmesi nedeniyle hakkında 3 gün zorlama hapis kararı verilen Yaşar İpek, geldiği adliye sarayından polis ekipleri eşliğinde Metris Cezaevi'ne gönderildi.

MAGAZİN 01.10.2019, 11:19 01.10.2019, 12:39
Yaşar İpek cezaevine girdi!

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek boşanma aşamasında olduğu Yaşar İpek hakkında kendisine psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle zorlama hapsi talebinde bulunmuştu.

Yaşar İpek’in, Seren Serengil’e ilişkin 1 ay uzaklaştırma kararı olduğu sürede, Serengil’in aleyhine konuştuğu ve bunu kitle iletişim araçları aracılığıyla yaptığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsinde tutulmasına mahkeme tarafından karar verildi. 

İpek, cezaevinde üç gün yattıktan sonra cuma günü özgürlüğüne kavuşacak. İpek, daha önce de askerî ceza alarak 40 gün cezaevinde yatmıştı.

"Hapisle başlayan aşkımız hapisle bitti"

Yaşar İpek, adliye sarayının önünde yaptığı basın açıklamasında, Seren Serengil ile boşanma konusunda kesin kararlı olduğunu ve bir hapis süreciyle başlayan aşklarının yine bir hapis süreciyle sona erdiğini ifade etti. 

Seren Serengil de Gülben Ergen hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle üç günlük zorlama hapsi yatmıştı. 

İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Kader, hepiniz şahitsiniz bundan 15-16 ay önce Gülben Ergen’in ceza yasağını çiğnediği için cezaevine girmişti o süreçte çok üzüldüm ve elini tuttum ve sonuç ilişki başladığı yerde bitti. Benim burada bulunma sebebim Seren Serengil’e fiziksel şiddet uygulamam değil, hakkımda bir sürü iftiralar ortaya atıldı. Tarafıma atılan itirafları yanıtlamak adına bir programa katıldım ve burada kendimi anlattım onunla ilgili herhangi bir laf sarf etmedim ancak bu görüntüleri bana karşı kullandılar ve sanki ona bir şey demişçesine hakkımda hapis kararı çıkarttılar. Birlikte yaşadığımız evin her yeri kameraydı köpeklerinden dolayı... Ancak her ne hikmetse sürekli olarak FETÖ’cü gibi bantlarım ortaya çıkıyor. 20 yıldır bu işi bu sanatı yapıyorum, insanlar beni ne zaman bir kadını döverken gördü. Allah herkese vicdan rahatlığı versin benim vicdanım çok rahat..." Bugün olduğumuz nokta yok..."

"Ne ölüsüne ne ölüme"

Gazetecilerin "Yeniden bir araya gelinebilir mi?" şeklindeki sorusuna İpek, "Aşk denen şey bu saatten sonra akla gelir mi? Ne ölüsüne ne ölüme..." karşılığını verdi.

Yorumlar (0)