Yasak Elma’nın eski oyuncusu Ayşegül Çınar’a gözaltı şoku!

Yasak Elma dizisinde iki sezon ‘Lila’ karakterine hayat beren oyuncu Ayşegül Çınar, otomobilinde uyuşturucu bulunması sebebiyle gözaltına alındı. Çınar, eski sevgilisinin kendisinden intikam almak için bunu yaptığını ileri sürdü.

MAGAZİN 08.03.2021, 12:52 08.03.2021, 17:55
Yasak Elma’nın eski oyuncusu Ayşegül Çınar’a gözaltı şoku!

İzleyici karşısına “Yasak Elma” dizisinde canlandırdığı ‘Lila’ karakteriyle çıkan ve diziden ayrıldıktan sonra “Masal Şatosu” filmiyle çıkan ve daha önce “Ulan İstanbul “ dizisinde de rol alan 22 yaşındaki oyuncu Ayşegül Çınar, gözaltına alındı. Çınar, arabasında uyuşturucu bulundurması gerekçesiyle polis ekiplerinde göz altına alındı. Çınar, bunu eski erkek arkadaşının kendisinden intikam almak için yaptığını belirtti.

Otomobili ihbar üzerine arandı

Genç oyuncu Çınar, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra aracıyla evine dönmek için yola koyuldu. İddialara göre Çınar’ın aracı hakkında bir ihbar alan polis, aracı Etiler girişinde durdurdu. Polis aracı aramaya başladı ve bagaj bölümünde yaklaşık 20 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Bunun üzerine Çınar, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Eski sevgilisinden şüphelendiğini belirtti

Sorguda uyuşturucunun kendine ait olmadığını ve uyuşturucuyu, eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun intikam için koymuş olduğundan şüphelendiğini belirtti. Ayşegül Çınar'ın devam eden soruşturmanın durumuna göre adliyede hâkim karşısına çıkacak. Çınar, daha önce de eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

Yorumlar (0)