Yasak Elma Son Bölüm İzle

2018 yılında 19 Mart tarihinde ilk bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisi Med Yapım tarafından çekilmektedir. Fox TV’de ekranlara gelen dizi dram ve romantik türlerine aittir.

MAGAZİN 18.02.2021, 01:41
Yasak Elma Son Bölüm İzle

Yeni bölü çekimleri devam eden Yasak Elma dizisinde ilk bölümde Yıldız Ender Argun ile tanışarak hayatında büyük bir değişim için ilk adımı atar. Burada Ender’in asıl amacı Yıldız’ı Ender’den boşanmak için hazırladığı planın içine sokmaktır. Ancak Ender’den gelen teklif tüm planların alt üst olmasına ve kararsızlık yaşanmasına sebep olur.

Yasak Elma Son Bölüm Özeti

Pazartesi günü ekranlara gelen Yasak Elma son bölüm yayınında Ender Şahika beklenmedik şekilde ortadan kaybolduğu için şüphe duyar. Hatta bu durumda Şahika’nın biri tarafından öldürüldüğünü düşünür ve bunun için Hasan Ali’yi suçlu görür. Ancak Hasan Ali yaptıklarını itiraf etmeye razı değildir ve bunların saklı kalmaya devam etmesi için bütün gücünü kullanır. Fakat Ender boş kalmayıp katilin Hasan Ali olduğunu herkesin fark etmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Yasak Elma Dizisi Hakkında

Her bölümünde farklı olaylar yaşanan Yasak Elma dizisi her hafta Pazartesi günü saat 20.00’da ekrana gelmektedir. Dizinin başrol oyuncuları arasında Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Şafak Pekdemir, Gökhan Alkan gibi isimler yer almaktadır. Özellikle Yıldız (Eda Ece) izleyiciler tarafından da beğenilmektedir.

Yasak Elma dizisi internet sitesinde rahatça izlenebilir. Diziye ait tüm bölümler ve fragmanlar Fox Tv internet sitesinde haftalık olarak yayınlanmaktadır. Bunları izlemek ücretsiz olup hızlı bir internet bağlantısının olması yeterlidir. Fragmanlara ve dizi bölüm tekrarlarına bilgisayar, tablet, akıllı cep telefonu dahil olmak üzere tüm cihazlardan ulaşılabilir. Fox TV sitesi haricinde diğer dizi izleme sitelerinden de dizi bölümleri takip edilebilir.

Yorumlar (0)