Yasak Elma Dizisi, Oyuncuları

MAGAZİN 31.08.2020, 15:58
Yasak Elma Dizisi, Oyuncuları

Türkiye’de Mart 2020 itibari ile pandemi sürecinin başlaması ve sonrasında da yaşanan yasaklar sebebi ile ara verilmiş olan Yasak Elma Dizisi ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizi, oldukça entrikalı geçen son sezonu içerisinde bomba bölümler ile ekrandayken, yaşanan bu süreç sebebi ile sevenlerinden uzak kaldı. Yakın zamanda yepyeni bölümler ile ekrana gelecek olan ve sevenlerinin fragmanlarını izlerken bile heyecan içerisinde kaldığı Yasak Elma, Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Yasak Elma konusu nedir? Yasak Elma oyuncuları kimler? Yasak Elma ne zaman başlıyor?

Yasak Elma Konusu Nedir?

Yasak Elma Dizisi, konu itibari ile zengin bir iş adamının yaşadığı entrikalı evlilikleri, aşk hayatını ve etrafındaki kadınları konu alıyor. Başrollerde Eda Ece’nin de Yıldız karakteri ile yer aldığı dizide, Zengin bir iş adamı olan Halit Argun, ilk bölümlerde karısı Ender Argun’a sözlü şiddet uyguluyor. Bu durumdan çok bunalan ve kocasının parasından da vazgeçmek istemeyen Ender, Yıldız ile tanışıyor. Yıldız’ı bir restorandan alıp, Halit’in özel yardımcısı olarak kullanmak ve Halit’i tavlatıp avukat ile otel odasında basmak isteyen Ender, Yıldız’ın Halit ile evlenmek istemesi ile tuzağa düşürülüyor. Bu saatten sonra Yıldız, Ender, Halit Argun ve hayatlarına sonradan girecek olan tüm kadınlar ile yaşanan entrikalar, diziye damga vuruyor.

Yasak Elma Oyuncuları Kimler?

Yasak Elma Dizisi oyuncuları, başrollerde Eda Ece (Yıldız Argun), Şevval Sam (Ender Argun), Talat Bulut (Halil Argun) karakterlerinden oluşuyor. İlk sezondan bu yana dizide uzun süre oynamış olan oyuncular arasında ise Sevda Erginci (Zeynep), Nesrin Cavadzade (Şahika), Şafak Pekdemir (Zehra Argun), Onur Tuna (Alihan Taşdemir) bulunuyor. Ancak, Alihan ve Zeynep karakterlerini canlandıran Onur Tuna ile Sevda Erginci, bir önceki sezon diziden ayrıldılar.

Yasak Elma Ne Zaman Başlıyor?

Yasak Elma, yeni bölüm tanıtımları ile ekranlara gelmeye başladı. Tanıtım ve fragmanlar ile yeni sezon duyurusunu yapan Yasak Elma, çok yakında yepyeni bölümleri ile Fox ekranlarında yayın hayatına tekrar başlayacak. Pandemi sürecinin hafiflemesi ile çekimlerine start verilen ve birbiri ardına bölümler hazırlayan yapımcı şirket, ilk bölümü 7 Eylül 2020 Pazartesi günü, 75. Bölüm olarak sevenleri ile buluşturacak.

Yorumlar (0)