Wanda Nara ve Icardi boşandı

Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi ile magazin gündeminden düşmeyen eşi Wanda Nara boşandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Wanda Nara, “Boşanmak için resmi imzaları attık” dedi. 

MAGAZİN 17.11.2022, 10:07 17.11.2022, 17:44
Wanda Nara ve Icardi boşandı

Son olarak ünlü rapçi L-Gante ile el ele görüntülenerek magazin gündemini sarsan Wanda Nara, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile boşandıklarını duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a gelen ve Arjantinli golcü ile romantik paylaşımlarda bulunan Nara’nın bu açıklaması birçok kişiyi şaşırttı. Icardi ile tekrar barışmak üzere olduğu düşünülen ünlü model, bu kez resmen boşandıklarını açıkladı. 

“Artık bu durumu sonlandırmak gerektiğini düşündüm”

Icardi ile resmi boşanma sözleşmesini imzaladıklarını belirten Wanda Nara, “Mauro bu sözleşmeyi imzalamak istemedi. Onun için gerçekten çok zor bir an oldu. Benim için de bunu imzalamak kolay değildi. Çünkü onu hala çok seviyorum. Ama bazı işler yolunda gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer söz konusuydu. Her şey zorlaşmıştı. Artık bu durumu sonlandırmak gerektiğini düşündüm. İş hayatıma dönmek istedim ama Mauro bunu istemedi. Günde 2 saat antrenmanı var, sonrasında tüm vaktini evde geçiriyor. Çocuklarla ilgilenmek için bana yardım edebilir değil mi? Ancak Mauro, kariyer hedefi olan kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasının bir parçası” şeklinde konuştu. 

Kısa süre önce Arjantin basınında yer alan iddiaya göre Wanda Nara ve Mauro Icardi, Dünya Kupası sebebiyle verilen arada tatil için Maldivler’e gitmişti. 

Yorumlar (0)