Voleybolcu Zehra Güneş'ten aşk pozu! Herkes ellerine takıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncularından Zehra Güneş, özel yaşamıyla da dikkat çekiyor. Hem açıklamaları, hem tarzı hem de paylaşımlarıyla kendisinden söz ettiren Güneş, son olarak erkek arkadaşı Eren Dişli ile pozunu yayınladı. Poza "Çok yakışıyorsunuz" yorumlarının haricinde ünlü voleybolcunun elleri de dikkat çeken unsurlardan biriydi. Güneş'in elleri dikkatlerden kaçmadı.

MAGAZİN 15.08.2022, 09:29 15.08.2022, 16:36
Voleybolcu Zehra Güneş'ten aşk pozu! Herkes ellerine takıldı

Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü alan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, mersin, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. 

Erkek arkadaşıyla görüntüsünü paylaştı

Hem özel hayatı hem de tarzıyla öne çıkan Güneş'in aşk hayatı da merak ediliyor. Bir süredir Eren Dişli ile beraber olan Zehra Güneş, Instagram’dan aşk paylaşımı yaptı.

22 yaşındaki voleybolcunun Eren Dişli ile fotoğrafına "Maşallah", "Çok güzelsiniz" yorumlarının haricinde eliyle ilgili yorumlar da geldi.

“Elin psikoloji bozar”

Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katılan ve buradaki tarzıyla beğeni toplayan Güneş'in ellerini görenler ise hayrete düştü. Güneş'in bazı takipçileri, "Elin psikoloji bozar" ve "Elin adamın kafasından büyük" gibi yorumlar yaptı.

Yorumlar (0)