Vina'ya kardeş mi geliyor?

Galatasaray'da forma giyen basketbolcu Caner Erdeniz ve takım arkadaşı Can Korkmaz geçtiğimiz akşam Armutlu Steakroom’daydı. Galibiyet yemeği yiyen sporculardan Erdeniz, gazetecilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

MAGAZİN 13.01.2020, 10:02
Vina'ya kardeş mi geliyor?

Yemek sonrası oturdukları mekândan çıkarken kameralara poz veren Galatasaraylı basketbolculardan Caner Erdeniz, “Yemeğimizi yedik. Müge Hanım evde Vina’yla birlikte. Bende karımı, kızımı özledim. Yemeğimizi yedik, onların yanına gidiyorum.” sözleriyle ailesine olan özlemini dile getirdi.

Gazetecilerin, “Anne babalarımız anne baba olunca anlarsın derlerdi?” sorusuna Caner Erdeniz, “Gerçekten de dünyanın en güzel hissi. Bir an önce eve gidip onun kokusunu duymak, uyumasını ve büyümesini izlemek istiyorsun, gayet keyifli." şeklinde yanıt verdi. 

Minik kızları Vina’ya kardeş düşündüklerini de dile getiren Erdeniz, oyuncu eşi Müge Boz’un da ikinci kez anne olmak istediğini ifade etti.

Caner Erdeniz, “Müge de kardeş istiyor. Vina kardeşiyle büyüsün istiyor. Ben de istiyorum. Nasip olursa ikinci çocuk düşünüyoruz.” diye konuştu.

Ünlü çift 2019 yılının haziran ayında İspanya'da dünya evine girmiş ve kasım ayında da kızları Vina'ya kavuşmuşlardı.

Yorumlar (0)