Uzun versiyonuyla yeniden gösterime giriyor!

Quentin Tarantino'nun dokuzuncu filmi Bir Zamanlar Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood), uzatılmış kurgusuyla yeniden gösterime girecek.

MAGAZİN 25.10.2019, 00:58
Uzun versiyonuyla yeniden gösterime giriyor!

Ünlü yönetmen Tarantino'nun son filmi Bir Zamanlar Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood), yeni sahneler eklenmiş haliyle bu hafta sonu yeniden vizyona girecek.

Sony Pictures, yeniden kurgulanan filmin 25 Ekim’de bin salonda gösterileceğini açıkladı. Yapım şirketinin açıklamasında, "Seyirciler bu filme büyük destek verdi, biz de onlara daha fazla görüntü ve sesle filmi yeniden izleme şansı sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Film, eklenen 10 dakikalık yeni sahnelerle toplamda 141 dakika oldu. 

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı film, ABD gişe hasılatında deneyimli yönetmenin önceki tüm filmlerinden daha yüksek gişe başarısı gösterdi.

Once Upon a Time in Hollywood, temmuz ayının sonunda vizyona girdiğinde 41 milyon doların üstünde bir açılış hasılatına ulaştı. 2009 yapımı Soysuzlar Çetesi'nin (Inglorious Basterds) açılış hasılatı 38 milyon dolardı (yaklaşık 213 milyon TL).

90 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film, ABD’de 139,8 milyon dolar, dünya çapında ise 368.3 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

Yorumlar (0)