Usta oyuncu Ferhan Şensoy, hayatını kaybetti 

Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden olan ünlü oyuncu Ferhan Şensoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ani vefatı, tüm sevenlerini ve ailesini yasa boğdu. “Ferhangi Şeyler” oyunu ile binlerce kişinin hafızasına kazınan isim, 1951 senesinde Samsun Çarşamba’da dünyaya gelmişti. 

MAGAZİN 31.08.2021, 09:38 31.08.2021, 10:01
Usta oyuncu Ferhan Şensoy, hayatını kaybetti 

Türk sinema ve tiyatro dünyasının usta isimlerinden olan, binlerce kişinin oyuncu olması konusunda adeta idol haline gelen Ferhan Şensoy, 1951 senesinde Samsun Çarşamba’da doğmuştu. 20 yaşından (1971 senesinden) bu yana etkin şekilde oyunculuk yapan Şensoy, geçtiğimiz günlerde anjiyo olmuş fakat bu haber, magazin dünyasına duyurulmamıştı.  

Operasyon sonrasında kaptığı enfeksiyon sebebiyle hastanede tedavi altında olan ünlü oyuncu, dün gece vefat etti. Cenaze töreni ile ilgili detaylar ise henüz belli değil. 



Haberi, ortaoyuncular tiyatrosu duyurdu 

Ferhan Şensoy’un vefat haberini ortaoyuncular tiyatrosu şu cümlelerle duyurdu: “Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun...” 

Yorumlar (0)