Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın aşk iddiası, etiketle ilan oldu!

Oyunculuk performanslarıyla ve aşk hayatlarıyla çokça konuşulan oyuncular Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu arasında bir aşk iddiası dolanıyordu. Henüz bir kanıt olmadan ortalıkta dolaşan iddia, sosyal medyada Kaygılaroğlu’nun paylaşımı ve etiket yapmasıyla belirginleşti.

MAGAZİN 06.03.2021, 14:04 07.03.2021, 09:25
Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın aşk iddiası, etiketle ilan oldu!

Son olarak rol aldığı “Sefirin Kızı” dizisindeki rolüyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kendi gibi oyuncu ve son olarak “Biz Böyleyiz” filmiyle izleyici karşısına çıkan Berrak Tüzünataç ile anılıyordu. Başarılı iki ismin beraber oldukları iddia edilmiş, ancak her kişi oyuncudan da net bir açıklama gelmemişti. Ancak iddialar, Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı bir paylaşımla daha da kuvvetlendi.

Paylaşımına Berrak Tüzünataç’ı etiketledi

Birkaç ay önce Ali Yörenç ile olan beraberliğine son veren Berrak Tüzünataç ve 2019’de 5 yıldır evli olduğu oyuncu Melis İşiten’den ayrılan Uraz Kaygılaroğlu arasındaki aşk iddiası, Uraz Kaygılaroğlu’nun Bşrkan Nasuhoğlu ve Nova Norda imzalı ‘Uyanmam’ adlı şarkıyı hikayesinde paylaşmasıyla netleşti. Kaygılaroğlu, şarkıya Berrak Tüzünataç’ı da etiketledi.

Berrak Tüzünataç’tan cevap gelmedi

Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı bu hareket, takipçiler tarafından ‘ilan-ı aşk’ olarak yorumlandı. Bunun üzerine ise Berrak Tüzünataç’tan herhangi bir paylaşım ya da cevap gelmedi. Uraz Kaygılaroğlu’nun adı daha önce; Aslı Enver, Cemre Ebüzziya ve Gamze Okutucu ile de anılmıştı. Berrak Tüzünataç ise; uzun süre Birkan Sokullu ile olan beraberliğinden sonra Berk Suyabatmaz ile olan ilişkisiyle konuşulmuştu.

Yorumlar (0)