Ünlülerin yirmili yaş fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu!

Sosyal medya hesapları üzerinden geçtiğimiz gün başlatılan ‘20’li yaş fotoğrafı’ akımı, oldukça ilgi çekti Cem Yılmaz’dan Haluk Levent’e Demet Akalın’dan Hayko Cepkin’e kadar birçok ünlünün fotoğrafı oldukça olay oldu. 

MAGAZİN 05.05.2021, 10:52 05.05.2021, 13:19
Ünlülerin yirmili yaş fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu!

Sosyal medyada bir akım olarak başlayan ve birkaç gündür süren ‘20’li yaş challenge’ fotoğrafı paylaşımı, bir anda olay oldu. 20 yaşındaki fotoğraflarını paylaşan sosyal medya kullanıcılarına, ünlü isimler de katıldı. Sosyal medya üzerinden #20yaschallenge etiketini kullanan kullanıcılar, eski fotoğraflarını sosyal medya platformları üzerinden paylaştılar.



Haluk Levent, Yılmaz Morgül’e benzetildi

Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent’in paylaşımı oldukça olay oldu. Fotoğraftaki haliyle bir başka ünlü ismi çağrıştırdığı belirtilen Levent’in, Yılmaz Morgül’e benzetilmesi ise olay oldu. Akıma Cem Yılmaz da 20’li yaş fotoğrafıyla katılan isimler arasında yer aldı. Yılmaz’ın gençlik fotoğrafı olay olurken, ünlü sanatçı Hayko Cepkin, Demet Akalın, Yavuz Seçkin gibi isimler de yer aldı.



Şu sıra Menajerimi Ara dizisinde Peride karakterine hayat veren usta tiyatro sanatçısı Ayşenil Şamlıoğlu’nun fotoğrafı büyük yankı uyandırırken, Behzat Uygur’un maç yaparken hali, Erdem Yener’in 20 yaşında eline aldığı gitar ve Zafer Algöz’ün pozu da oldukça dikkat çekti.

Paylaşımlara ünlüler sışında siyasetçiler de katıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un fotoğrafı, ünlü aktör Marlon Brando'ya benzetildi. 

Yorumlar (0)