Ünlülerin sosyal medya ikiyüzlülüğü!

İstanbul Havalimanı’nda yaşanan, ‘havalimanı çalışanı kadına hakaret edilmesi olayı’ gündemden düşmüyor. Bu sefer sosyal medya üzerinden ünlüler birbirine girdi.

MAGAZİN 04.05.2019, 17:29
Ünlülerin sosyal medya ikiyüzlülüğü!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı’nda, uçağın rötar yapması üzerine bir havalimanı çalışanı kadına hakaretler eden Funda Esenç sosyal medya üzerinden büyük tepki görmüştü. Havalimanı çalışanı kadın da hakaretler eden kadından şikayetçi olmuştu.

Konunun üzerinden zaman geçmesine rağmen sosyal medyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Sosyal medyadaki tartışmalara Gonca Vuslateri’de katıldı. Sosyal medya hesabından, yaşanan olayla ilgili üzüntüsünü dile getiren Vuslateri, havalimanı çalışanı kadından gidip kendisi özür dilemek istediğini söyledi. Vuslateri yazdıklarıyla havalimanı çalışanına destek olmak istemişti ancak bu sefer sosyal medya üzerinden kendisi eleştirilmeye başlandı.

Vuslateri’nin bir takipçisi, karşılama görevlisi olarak çalıştığı bir ödül töreninde Gonca Vuslateri tarafından ismini kolay bulamadığı için azarlandığını iddia ederek, Vuslateri’yi sosyal medyada ikiyüzlü davranmakla suçladı. Vuslateri ise iftira atıldığını söyleyerek konuyu kapatmak istedi.

Bu sırada olaya Oğuzhan Uğur dahil oldu. Uğur, Vuslateri ile aynı sette bulunduğunu ve bu sette Vuslateri’nin tabure getirilmedi diye 2 reji çalışanı kadını ve 1 makyöz kadını ağlattığını söyledi. Ayrıca Vuslateri’ye duyar kasan oyuncu bozması diye hitap etti.

Gonca Vuslateri bu konuya sessiz kaldı. İlerleyen günlerde cevap verip vermeyeceğini ise göreceğiz.

Yorumlar (0)