Ünlülerin bayramda sahne alacağı fiyatlar dudak uçuklattı

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber otellere yapılan rezervasyonlar gerçekleşirken, bayramda sahne alacak ünlü isimlerin alacağı ücretler meydana çıktı.

MAGAZİN 28.04.2022, 17:55 29.04.2022, 09:04
Ünlülerin bayramda sahne alacağı fiyatlar dudak uçuklattı

Yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 2 senedir evlere kapalı kalan insanlar yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tam manasıyla yaşayabilecekleri için bayramı tatil yaparak geçirme düşüncesi ile otel rezervasyonlarına göz gezdiriyor.

Bölüm temsilcileri, yapılacak bayram tatili adına 'Rezervasyon yaptırmadan yola düşmeyin' tavsiyesinde bulundu. Hemen hemen bütün oteller bayram organizasyonu düzenlerken, sahne alacak ünlü kişilerinde alacağı miktarlar açıklandı.

En fazla kazanan kişilerden birisi olarak belirlenen Sibel Can, Ramazan Bayramının ilk günü Kıbrıs'ta ikinci günüyse Antalya'da bulunacağı açıklandı.

Sibel Can’ın sahne aldığı otel fiyatı 70 bin TL

Alınan bilgilendirmelerle beraber, Kıbrıs’ta bulunan otelde Sibel Can, Fatih Ürek ve Gökhan Tepe dinleyerek 3 gece konaklamanın ücreti odaya göre en az 22 bin lira en yüksekte 70 bin lirayı görebiliyor.

Sibel Can dinlemek için Antalya’ya gitmek isteyenlerin ise kalma sürelerini uzatmaları gerek, çünkü otelde kalma süresi 2-3 günlük süreye izin vermiyor. En düşük 6 gece sürecek bir konaklama yapılması gerekirken 20 bin lira ile 70 bin lira aralığında bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Ebru Gündeş dinleyerek bayram geçirmek

Ramazan Bayramı’nda Ebru Gündeş’in sahne aldığı otelde ise fiyatı aralıkları 12 bin lira ve 30 bin lira tutarında farklılık gösteriyor.

Ajda Pekkan’ı otelde dinleme bedeli 18 bin TL

Ajda Pekkan ise Bodrum’da sahneye çıkacak. Ajda Pekkan’ın canlı performansını dinlemek adına bir kişi için 3 gecelik kalma paketi en düşük 18 bin lira olarak açıklandı.

Özcan Deniz için 10 bin TL

Özcan Deniz ve Derya Bedavacı’yı dinlemek isteyen kişilerin konaklama yapacağı otel için 10 bin liralık oda fiyatı istenirken, Kıbrıs’ta sahne alacak Ebru Yaşar’ın sahne fiyatı 12 bin lira olarak belirlendi.

Şevval Sam’ın sahne aldığı otel fiyatı

Şevval Sam'a kulak vermek isteyenler için ise 3 gece konaklamak durumunda. Gösterişli bir oda için ise 90 bin lira istenirken standart oda fiyatı ise 12 bin lira olarak belirlendi.

Yorumlar (0)