Ünlüler koronavirüs bitince ne yapacak? İşte yanıtları...

Ünlü isimler, koronavirüs sona erince neler yapmayı planladıklarını açıkladı. Kendilerini ev karantinasına alan ünlüler, salgın bitince aileleri ve arkadaşları ile hasret gidereceğini söyledi. 

MAGAZİN 06.04.2020, 13:45 06.04.2020, 13:48
Ünlüler koronavirüs bitince ne yapacak? İşte yanıtları...

Hürriyet'ten İsmail Bayrak, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle kendilerini ev karantinasına alınan ünlülere salgın bittiğinde ne yapmak istediklerini ve bu sürecin kendilerine ne öğrettiğini sordu.

İşte verilen yanıtlar...

Sinem Kobal

"Bu virüs hepimize doğaya ve tüm canlılara yardımcı olmamız gerektiğini söylüyor. Bu sesi duymak için durdurulduk. Ben ilk aileme kavuşmak, onlara doya doya sarılmak istiyorum."

Gülben Ergen

Çocuklarımla parka gitmeyi, sahnede binlerce insanın gözünün içine bakarak şarkılarımı söylemeyi çok özledim. Can korkusu zor bir imtihan. Ama düzelecek, geçecek elbette.

Gökçe

"Hemen aileme koşup sarılmak, onlarla ve akrabalarımla vakit geçirmek, sonra özlediğim dostlarımla sokaklarda oturup yemek, içmek, hasret gidermek istiyorum."

Şükrü Özyıldız

"Bu virüs bana gezegene, 'an'a ve sahip olduğumuz her şeye daha çok kıymet vermemiz, özen göstermemiz gerektiğini tekrar hatırlattı. Hayat normale döndüğünde ilk yapmak istediğim şey; doğayla ve sevdiklerimle kucaklaşmak."

İpek Açar

"Sevdiklerimize sarılmayı özledik. Ben de bu salgını atlattıktan sonra sevdiklerime sarılacağım, onlarla bol bol vakit geçireceğim. Umarım bir an önce normal hayatımıza dönebiliriz."

Zuhal Olcay

"Herkes gibi ben de bu süreçte hijyene ve spora 10 kat dikkat etmeye başladım. Salgın tehdidi sona erdiğinde, tüm sevdiklerimle beraber olmak ve yolculuğa çıkmak istiyorum. Çok sevdiğim Londra, Berlin şehirlerine gitmeyi planlıyorum."

Yorumlar (0)