Ünlüler, doğal gaz sevincine ortak oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de, Sakarya Gaz Sahası sondajında 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervi bulunduğu müjdesini vermesinin ardından bazı ünlü isimler sevinç paylaşımları yaptı.

MAGAZİN 22.08.2020, 09:42
Ünlüler, doğal gaz sevincine ortak oldu!

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği ve başta bölge ülkeleri olmak üzere dünyanın da dikkatini açıklanacak müjdeye çevirdiği Cuma günü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfinin Karadeniz'de yapıldığını ve 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi bulunduğunu duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu müjdesinin ardından bazı ünlü isimler de Türk milletinin sevincine, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla ortak oldu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın en çok merak edilen soruyu sordu. Bulunan doğal gazın Türkiye'ye ne kadar yeteceğini merak ettiğini belirten Demet Akalın, doğal gaz sevincini ifade ettikten sonra da "Hayırlı olsun" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak "Helal" notuna yer verdi.

Doğal gazın vatana, millete hayırlı olsun temennisinde bulunan Hasan Kaçan, "Sonsuz şükürler olsun." dedi.

Türkiye'nin tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdiğini belirten şarıkcı Metin Şentürk, "Rabbim devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Alişan Türkiye'nin insanlık adına Suriye'de, Filistin'de, Libya'da, Mısır'da, Afrika'da gücü yettiğince mazlumun yanında durması nedeniyle etrafında belki birkaç dostunun kaldığını belirterek, "Allah dualarla yaptıklarının mükâfatını bir yerden veriyor işte..." dedi. Alişan, "Daha nice müjdelere inşallah Cumhurbaşkanım." ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses, bulunan doğal gazın vatana ve millete hayırlı uğurlu olmasını dilerken, "Allah yar ve yardımcımız olsun." duasında bulundu.

Yönetmen ve senarist Birol Güven ise Karadeniz’de doğal gaz bulunmasının Türkiye'nin geleceği için çok önemli bir gelişme olduğunun altını çizerek, "Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz." dedi.

Özcan Deniz ise paylaşımında "Büyük heyecan, büyük müjde, büyük gurur." mesajını verdi.

Şarıkcı Yusuf Güney müjdeyi günlerdir tüm Türkiye gibi kendisinin de merakla beklediğini ve olağanüstü bir müjde çıktığını belirterek, kaç sanatçı, oyuncu, sporcu, iş insanının sevineceğini ve tebrik edeceğini de merak ettiğini kaydetti. Yusuf Güney, "Bu güzel haberi bizlere veren Cumhurbaşkanımızı Tebrik ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)