Ünlü simalardan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünde futbolcular, oyuncular ve şarkıcılardan oluşan ünlü simalar mesajlarını art arda yayınladı. Ünlülerin paylaşımında birlik, beraberlik ve bağımsızlık mesajları dikkat çekti. 

MAGAZİN 30.08.2021, 11:16 31.08.2021, 09:14
Ünlü simalardan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları 

30 Ağustos 1922 senesinde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı kutlu zaferin 99’uncu yıl dönümü bugün kutlanıyor. Atatürk ve dönemin kuvvet komutanlarının emrinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un sevinç nidaları, ilk günkü sıcaklığıyla atılmaya devam ediliyor. 

Sinema ve dizi oyuncularından program yapımcılarına, sporculardan sosyal medya fenomenlerine kadar ünlü yüzlerce isim, Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının yıl dönümünü kutluyor. Birliğe, beraberliğe, bağımsızlığa ve Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan özleme atıfta bulunan ve şehitlerimizi yad eden ünlü isimler duygusal mesajlar veriyor. 

“Bağımsızlık, benim karakterimdir” 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bağımsızlık, benim karakterimdir.” cümlesini örnek alarak yolunda ilelebet ilerleyen ünlü simalardan bazılarının yaptıkları anlamlı paylaşımlar şu şekilde:































Yorumlar (0)