Ünlü şarkıcı yeniden sahnede!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, sahnelere geri dönüyor.

MAGAZİN 17.12.2019, 10:37
Ünlü şarkıcı yeniden sahnede!

Son olarak "İstanbullu Gelin" dizisiyle ekranlarda olan Özcan Deniz, Türkiye'de uzun bir aradan sonra ilk defa yılbaşı gecesi Harbiye Hilton'da sahneye çıkacak. 

Özcan Deniz, her sene Kıbrıs veya Avrupa’da konser veriyordu. 

Ünlü şarkıcı, bu defa rotasını değiştirdi ve 9 sene aradan sonra ilk defa Türkiye’de sahneye çıkmaya karar verdi.

Özcan Deniz'in 450 bin lira kazanacağı bildirildi.

Evliliğini "Aslı Enver" bitirdi iddiası bomba gibi düşmüştü

Haziran ayında boşanan Feyza Aktan ve Özcan Deniz hakkında Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programında aylar sonra ayrılığın nedeninin ortaya çıktığına dair ağızları açık bırakan bir iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddiada, Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın evliliğini Aslı Enver hayranlığı bitirdiği dile getirilmişti.

Murat Boz ile ayrılan Aslı Enver'e ilk mesaj atan kişinin de Özcan Deniz olduğu ileri sürülmüştü. Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı Enver'e "Her zaman yanındayım" diyerek mesaj attığı ifade edilmişti.

Aslı Enver, tüm bu iddiaların sonrasında sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulunmuştu. İddialara sessiz kalmayan Enver, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz'in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı ve olmayacak. Yazık... Çok ayıp... Ne münasebet!"
 

Yorumlar (0)