Ünlü şarkıcı Teoman: EYT bana da vurdu

Çağan Irmak'ın Sevda Mecburi İstikamet filminin galasında konuşan Teoman dikkat çeken açıklamalar yaptı. EYT bana da vurdu, diyen Teoman gazetecilerle sohbet etti.

MAGAZİN 06.01.2023, 15:22 08.01.2023, 10:34
Ünlü şarkıcı Teoman: EYT bana da vurdu

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Sevda Mecburi İstikamet" filminin galası yapıldı. Geceye katılanlar arasında Teoman da bulunuyordu.

Teoman, projenin müziklerini yaptığını ifade ederek, "Çağan'ı çok severim. Arkadaşımdır. Bu film için benden müzik istedi. Ekiple beraber yaptık aslında, tek başıma yapmadım." şeklinde konuştu.

"Bunlar eskiden yattığım saatlerdi"

Teoman, magazin basınıyla sıkça sohbet etmediğini dile getiren gazetecilere gülerek cevap vererek, "Bence aksine çok denk geliyoruz ancak eskisi kadar çıkmadığımı söyleyebilirim. Sabah 8 gibi kalkıyorum artık. Bunlar eskiden attığım saatlerdi." dedi.

"EYT bana da vurdu"

Şarkıcı geçtiğimiz haftalarda, "Ben yarı emekliyim" açıklaması yapmıştı. Şimdi ise, "Gündelik yaşamımı çok da aksatmamaya çabalıyorum. Boş oturmayı, arkadaşlarımla görüşmeyi ve spor yapmayı seviyorum. Ben ve Serdar Ortaç yaklaşık aynı şeyleri söylemeye başladık. Zannediyorum yaşla gelen şeyler bunlar. Emeklilik de kötü sanırım ama EYT bana da vurdu" deyip kahkaha attı.

"Emekli hayatı yaşıyorum"

Teoman, "Ben yarı emekliyim, yalnızca vereceğim konserleri ikiye böldüm. Yaşamımdan hiçbir şeyden feragat etmedim. Öylesine boş boş dolanıyorum. Biraz film izliyorum ve çokça kitap okuyorum. Kendime artık bir tembellik kariyeri yapmayı düşündüm. Çok da çalışmak istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Konserlere neden ara verdi?

Bununla beraber Teoman, "Konserlere ara verdim çünkü; müzik tat versin istedim. Çok çalışınca tatsız bir hal alıyor. Genç olduğum dönemlerde günde 3 defa konsere çıkıyordum. Şimdi tabi ki olmuyor." demişti.

"Gençler ne isterse onu giyer"

Genç sanatçıları beğendiğini ifade eden ve giyimlerine ilişkin yorumlar yapan Teoman, "Gayet iyi giyindiklerini düşünüyorum. Gençler ne isterlerse giyebilirler." ifadelerini kullanmıştı.

"Artık evlilik düşünmüyorum"

Bununla beraber öncesinde, "Şebnem Ferah'la yakın arkadaşlığımız vardı. Arada konuşuruz, yaşlandığımızda evlenip birbirimize bakarız diye..." diyen Teoman, gazetecilerin bu sözlerle ilgili sorusuna ise, "Evlilik için yaşlıyım. Artık evlenmem. Şebnem Ferah benim de yakın bir arkadaşım. Eskiden aramızda şaka maksatlı böyle bir diyalog olmuştu, tüm durum bu." demişti.

Tek celsede boşanmıştı

2012 yılında Teoman, 12 senelik arkadaşı Ayşe Kaya ile dünyaevine girmişti. 2015 yılında ikili anlaşmalı bir şekilde tek celsede boşanmıştı. Bu evliliklerinden çiftin 8 yaşında bir kızları da var.

Yorumlar (0)