Ünlü şarkıcı Lara, estetik yaptırdığına bin pişman!

Müzik dünyasına ‘Adam Gibi Adam’ şarkısıyla damgasını vuran ünlü şarkıcı Lara, yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüştü. Son olara dudağına bir operasyon yaptıran Lara, bundan pişmanlık duyduğunu söyledi. Yaptırdığı estetik ameliyat sonrası pişmanlık duyduğunu söyleyen Lara, ağzında pipet bile tutamadığını söylüyor. 

MAGAZİN 11.05.2021, 13:51 12.05.2021, 10:07
Ünlü şarkıcı Lara, estetik yaptırdığına bin pişman!

Daha önceden seslendirdiği ‘Adam Gibi Adam’; ‘Katmer Katmer’, ‘Sana Güvenmiyorum’ ve ‘Allah Versin’ gibi şarkılarla kendini müzik dünyasında var eden şarkıcı Lara, yaptırdığı estetik operasyonlara gündeme gelmişti.



Geçirdiği operasyonların ardından bambaşka birine dönüşen Lara, son olarak da dudaklarına bir ameliyat yaptırdı. Estetik ameliyatın dozunu kaçıran Lata, dudaklarına küçültme ameliyatı yaptırmıştı.



Estetik yaptırdığına bin pişman oldu

Ancak bu ameliyattan sonra çok pişman olan Lara, çekmiş oldu videoyla beraber herkesi şaşkına uğrattı. Dudaklarında meydana gelen yaralar sonrası şaşkına uğradığını söyleyen Lara, ameliyattan sonra pişman olduğunu ve hatta ağzıyla pipet bile tutamadığını söyledi.



Takipçilerine uyarıda bulunan ve bu sırada ağladığı görülen Lara, hiçbir yerine kimsenin bir şey yaptırmaması gerektiğini söyledi. Kısa sürede gündeme düşen Lara, 2000’li yılların başına adeta damga vurmuştu. 



2005 yılına ‘Adam Gibi Adam’ şarkısıyla damga vurdu

Gerçek adı Fatma Nur Keskin olan ünlü şarkıcı Lara, 19 Mart 1979 tarihinde dünyaya geldi. Haziran 2003’te ilk olarak müzik dünyasına giriş yapan Lara ‘Işık’ adında bir albüm yaptı. Ama asıl çıkışını 2005 yılında çıkardığı ‘Adam Gibi Adam’ albümüyle yaşayan Lara, o döneme adeta damga vurdu. Bir çok ödüle layık görülen Lara, daha sonra ‘Maç Kaç Kaç’, ‘İhaneti Giymişsin’ ve ‘Sanal Alem’ gibi tekli çalışmalarıyla gündeme geldi. son olarak 2020 yılında ‘Mecburi Veda’ adında bir tekli çalışması yapan Lara, Kral Tv ve MÜ-YAP’tan ödüllü bir sanatçıdır. 

Yorumlar (0)