Ünlü şarkıcı kulak çubuğunu kulağında unuttu, mesleği tehlikeye girdi

Televizyon ve müzik dünyasının başarılı isimlerinden Tuğba Altıntop, geçtiğimiz günlerde kulak temizleme çubuğunu kulağında unutunca hastanelik oldu ve kulak zarı patladı.

MAGAZİN 05.03.2021, 14:55 05.03.2021, 15:41
Ünlü şarkıcı kulak çubuğunu kulağında unuttu, mesleği tehlikeye girdi

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde çok talihsiz bir olay yaşadı.

Kulak temizleme çubuğunu kulağında unuttu, kulak zarı patladı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi olan Tuğba Altıntop, sıkıntılı günler yaşıyor. Kulak temizleme çubuğunu kulağında unutunca hastanelik olan Tuğba Altıntop, yaşadığı acı sebebiyle hastahaneye gitti. Gerçekleştirilen ilk kontrollerde ünlü şarkıcının sağ kulak zarının patladığı belirtildi. 2. Sayfa'nın verdiği habere göre kulak zarının patlaması yüzünden kulağında duyma kaybı yaşayan ve meslek hayatı riske giren şarkıcının, ameliyat edileceği aktarıldı.

Tuğba Altıntop kimdir?

15 Aralık 1976 tarihinde Adana'da doğan Tuğba Altıntop, lise eğitiminin ardından grafikerlik eğitimi aldı ve 1996'da da Miss Turkey güzeli seçildi. Yine 1996'da ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile evlenen Altıntop, 2003 yılında boşandı. Modellik, mankenliğin yanı sıra TV yapımlarında da boy gösteren Tuğba Altıntop, 2007 yılında yayınladığı "Sana Söylüyorum" adlı albümüyle müzik kariyerine başlamıştı.

Yorumlar (0)