Ünlü şarkıcı Hadise hamilelik iddialarını cevapladı

Ünlü şarkıcı Hadise’nin çantasıyla karnını gizlemeye çalışması sonrasında hamile olduğu söylentileri çıkmıştı. Ünlü şarkıcı Hadise'den konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz zamanlarda imam nikahı kıydırdığı da söylenen Hadise 2. Sayfa’ ya verdiği açıklamada "Adetlerimize ve örfümüze bağlı olan bir çiftiz" ifadelerine yer verdi.

MAGAZİN 24.04.2022, 16:52 25.04.2022, 09:21
Ünlü şarkıcı Hadise hamilelik iddialarını cevapladı

Ünlü şarkıcı Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler ’in her yaptığı hareket gündeme düşüyor. Yan yana görüntülenen çift için bu seferde farklı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise’nin New York dönüşü kolundaki çantasıyla beraber karnını kapatmaya çalışması objektiflere yansırken hamile söylentilerinin yayılmasına neden oldu. Çoğunlukla yaşadığı özel hayatı adına konuşmamayı seçen Hadise bu söylenen iddia üzerine açıklama yapma gereği duydu.

"Geleneklerimize bağlıyız"

Ünlü şarkıcı Hadise, ortaya atılanlar sonrasında 2. Sayfa adında ki programda gerçekleştirdiği özel bilgilendirmede kendisi hakkında çıkan iddiayı "Hamile değilim" şeklinde yalandı. Ünlü şarkıcı, ortaya atılan konuyla alakalı şunları söyledi, "İkimizin de ailesi var. Hadi ben bu tarz iddialara gülerek karşılık veriyorum fakat ailelerimiz üzüntü içerisine giriyor. Evet, çocuk düşünüyoruz ama yaşanacak her şeyin bir yeri ve zamanı bulunuyor. Biz adetlerimize, örflerimize geleneklerine bağlı olan bir çiftiz." diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)