Ünlü şarkıcı Hadise, açtı ağzını yumdu gözünü: "Artık susmayacağım"

Evliliği süresinde ve ardından ortaya atılan iddialara cevap vermeyen Hadise, artık tehditlere ve şantajlara karşı susmayacağını söyledi. 

MAGAZİN 23.11.2022, 10:02 23.11.2022, 14:55
Ünlü şarkıcı Hadise, açtı ağzını yumdu gözünü: "Artık susmayacağım"

Sadece yer aldığı projeler, şarkılarla değil özel hayatıyla da gündem olan sanatçı Hadise, geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliğini sonlandırdı.

“Artık susmayacağım”

Evliliği süresinde ve ardından ortaya atılan iddialara karşı sessiz kalan Hadise, bugün ilk kez sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Kendisi ile ilgili yapılan eleştirilere bugüne kadar hep sustuğunu fakat artık işin özel hayatına tecavüz boyutuna geldiğini söyleyen Hadise, artık susmayacağını ifade etti.

Yayınladığı paylaşımı, bütün tehdit ve taciz edilen kadınlara ithaf eden Hadise, şu sözleri kullandı:

“Bu mesajım taciz ve tehdit edilen bütün kadınlara; SUSMAYIN. BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM. Tabii ki Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli var. Ünlü kişiler olarak göz önündeyiz bizi seven de var sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, konuşmam genelde. Adalete güvenirim. AMA bu sefer söyleyeceklerim var!

"Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, hep sustum"

“Müzikle mutlu olan, ailesine bakan ve işine aşık olan bir insanım. Ben hayatı, yaşamımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz süre boyunca ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı seslendirmeye devam edeceğim. Kariyerimde kimseyle polemiğe girmedim.

Bana Roberto Carlos bacaklı, obez diyenler oldu ve neler söylendi ama hep sustum. Asla polemiğe girmedim. Her şeyden önce ben bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk yıldır bir grup tarafından tehdit ve taciz ediliyorum.

"Bunlara göre kaç kere hamile kaldım, kürtaj yaptırdım"

“Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıktım ama YİNE bir grup bana kürtaj yaptırmıştır dedi. Bu insanlara göre metres oldum, bel altı aklınıza ne geliyorsa çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapıyor. İnsan diyorum fakat insanlığa sığacak bir durum değil bunlar. Ben onlara ait bir malzeme değilim, insanım. Resmen özel hayatıma tecavüz ediyorlar. Tehdit, şantaj… Ben Hadise'yim diye rahatlıkla yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben burdan artık tüm kadınlara, adalet sistemimize ve adalet bakanımıza sesleniyorum.

"Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma tecavüz"

“Bu yapılanlar tehdit, şantaj, resmen özel hayatıma TECAVÜZ! Hiçbir kadın ünlü veya ünsüz böyle tehdit edilemez, şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün son bulması için savaşacağım! Yalnızca kendim için değil, benimle aynı şeyleri yaşayan, yaşayacak kadınlar ve kadın meslektaşlarım için mücadele edeceğim.”

"Siz Allah mısınız?"

“Siz kimsiniz? Allah mısınız? Kimseye bu dünyada verecek hesabım yok! Türk adaletine güveniyorum ve buradan sesleniyorum. Bu, kendinde her insan hakkında bel altı konuşma hakkını gören programların kontrol altına alınması gerekiyor, magazin denilen şey insanları tehdit etmek değildir."

Çarpıcı açıklamalar yapan Hadise'ye sosyal medyadan destek yağdı…

Yorumlar (0)