Ünlü rap sanatçısı Murda, 12 günlük kızını kaybetti!

Söylediği rap şarkılarıyla adını duyuran Murda lakaplı Önder Doğan, 12 gün önce doğan kızını kaybettiğini duyurdu. Ayla adını koyduğu bebeğinin ölümü üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Murda, kızına seslendiği bir yazı da yazdı. 

MAGAZİN 03.05.2021, 17:40 04.05.2021, 00:44
Ünlü rap sanatçısı Murda, 12 günlük kızını kaybetti!

Murda adıyla bilinen ünlü rap sanatçı Önder Doğan, yaklaşık 12 gün önce doğan kızı Ayla’yı kaybettiklerini duyurdu. Şu sıralar ‘O Ses Türkiye Rap’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Murda, ikinci çocuğunu 20 Nisan’da kucağına almıştı. ‘Aya’, ‘Bi Sonraki Hayatımda Gel’, ‘Eh Baba’, ‘Güneş’, ‘Anadolu Flex’ ve ‘Gece Gündüz’ gibi şarkılarla dinleyicisini selamlayan Murda, acı dolu günler yaşıyor.

Kızı için duygusal bir paylaşım yaptı

20 Nisan’da dünyaya gelen kızını Ayla’yı 2 Mayıs’ta kaybeden Murda, bebeği için özel bir yazı da kaleme alıp sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kızının artık koruyucu melekleri olduğunu yazan Murda, bu kadar erken hayattan gittiği için çok üzgün olduğunu belirtti. Kızının gidişiyle kendisinden de bir parça götürdüğünü belirten Murda, nasıl hayat devam edeceğini bilmediğini ve şimdiden çok özlediğini belirtti. 
 


Şarkıları milyon tıklanma yakaladı

30 Ocak 1984 tarihinde dünyaya gelen Murda lakaplı Önder Doğan, Hollanda’nın Amsterdam kentinde dünyaya geldi. Bir dönem Madrid’e giden Murda, Hollanda’ya döndüğünde rap müzikle ilgilenmeye başladı. 2008 yılında ilk EP çalışmasını çıkaran Murda, Rap dünyasından önemli isimler ve ünlü hip-hop sanatçılarıyla aynı projelerde bir araya geldi. Daha sonra Ezhel ile tanışan Murda, Türkiye’de çalışmalar yapmaya başladı. ‘Aya’ şarkısının bir anda milyon tıklama yakalamasıyla Murda, Ezhel ile  çıkardığı "Bi’ Sonraki Hayatımda Gel" şarkısıyla da gündem oldu. Dönemi güçlü sesi Zeynep Bastık ve Idaly ile ‘Güneş’ şarkısına da imza atan Murda, rap dünyasındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)