Ünlü oyuncudan taciz itirafı

Sex And City dizisi ile büyük bir üne sahip olan ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker, geçmişte tanınmış bir sinema yıldızı tarafından tacize uğradığını itiraf etti.

MAGAZİN 09.07.2019, 12:12
Ünlü oyuncudan taciz itirafı

 Yapımcı Harvey Weinstein, sistematik cinsel taciz olaylarının ortaya çıkması nedeniyle başlayan #MeToo kampanyasını yıllardır sürdürüyor.

Bu kampanyaya ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker da katıldı. Parker, kampanyanın geçmişte kendisine sergilenen uygunsuz davranışları hatırlattığını söyledi. 

"Tanınmış bir sinema yıldızının tacizine uğradım"

NPR’ın Fresh Air adlı radyo programına konuk olan Parker, tanınmış bir sinema yıldızının tacizine uğradığını açıkladı.

Parker, #MeToo hareketinin küresel bir etki yaratmasının ardından kendisini taciz eden 'sayısız erkeğe' dair olayları hatırlamaya başladığını söyledi. Bir dönem ünlü bir sinema yıldızı tarafından taciz edildiğini ancak şikâyette bulunmadığını ve olayı görmezden geldiğini ifade eden Parker, "Neden daha cesur olmadığımı da bu olayların beni neden yıkmadığını da bilmiyorum." diye konuştu. 

Ünlü oyuncu, taciz edildiği durumda harekete geçtiği bir olay da yaşadığına değindi. Sadece uygunsuz davranmakla kalmayıp kontrattaki yükümlülüklerini de yerine getirmeyen birini ajansına şikâyet ettiğini belirten Parker, bu kişilerin kim olduğunu söylemedi. 

Yorumlar (0)