Ünlü oyuncudan, Seda Sayan paylaşımına küfürlü yorum! Ağızlar açık kaldı

Seda Sayan 25 yaş küçük 7. eşi Çağlar Ökten'in sahneye çıktığı mekana gitti. Kayınvalidesiyle beraber eşinin konserinde dans edip eğlenen Seda Sayan'ın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Öte yandan oyuncu Ali Erkazan ise bir Instagram hesabının Seda Sayan'ın görüntülerini paylaşması üzerine küfürlü bir yorum yaparak gündem oldu. 

MAGAZİN 06.08.2022, 10:47 08.08.2022, 08:57
Ünlü oyuncudan, Seda Sayan paylaşımına küfürlü yorum! Ağızlar açık kaldı

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, 7’nci evliliği olan ve kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'in sahnesini kayınpederi ve kayınvalidesiyle beraber izlemeye gitti. Seda Sayan, konserde 'Hicom' şeklinde hitap ettiği kayınvalidesi Hicran Ökten ile göbek attı. Konser boyunca Seda Sayan'ın kayınvalidesinin yerinde hiç durmaması ise dikkat çekti.

Görüntüleri Instagram’dan yayınladı

Seda Sayan, kayınvalidesiyle videosunu Instagram hesabından paylaştı. Sayan, kayınvalidesine 'Hicom' deme nedenini, ''Kayınvalidem yanımda. Hoş geldin Hico’m. Ben Hico'm diyorum diye bazıları bana kızmış ve eleştirmiş beni. Ben öyle diyorum çünkü kayınvalidemin ismi Hicran.'' sözleriyle ifade etti.

Ali Erkazan’dan küfürlü yorum

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle çekilen görüntüleri sosyal medyada yankı buldu. Bir Instagram hesabında Seda Sayan ve kayınvalidesi Hicran Ökten'in videosu paylaşıldı. Ünlü oyuncu Ali Erkazan ise o videoya şoke eden bir yorum yaptı. Seda Sayan'ın aşk hayatıyla devamlı olarak gündeme gelmesine tepki gösteren Ali Erkazan, ''Ya bi s.... git hayatımızdan'' şeklinde hakaret içerikli bir yorum yaptı. Ünlü oyuncu bu yorumuyla görenleri adeta şoke etti.

Yorumlar (0)