Ünlü oyuncudan Karan bebek açıklaması: Acelem yok!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, muhabirlerin "Siz neden oğlunuzla fotoğraf paylaşmadınız?” sorusuna "Benim acelem yok, zamanı gelince Karan'ı paylaşırım." yanıtını verdi. 

MAGAZİN 18.01.2020, 13:11
Ünlü oyuncudan Karan bebek açıklaması: Acelem yok!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, "Çalıkuşu" dizisinin setinde tanışıp ilişki yaşamaya başladığı Fahriye Evcen ile 2017 yılında görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Çiftin ilk bebekleri Karan, geçtiğimiz sene nisan ayında doğdu.

Ünlü çift, uzun bir süre oğullarının yüzünü göstermedi. 

Fahriye Evcen, aralık ayında kuralı bozarak, oğlu ile fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. 

Güzel oyuncu ile Karan bebeğin 3 fotoğrafı, 3 milyonun üzerinde beğeniye ulaştı. Fakat Burak Özçivit, oğlu Karan ile tek bir fotoğraf bile paylaşmadı.

"Her şey yolunda gidiyor"

Burak Özçivit, önceki akşam Etiler’de objektiflere takıldı. Dizi çekimlerinin sürdüğünü kaydeden Özçivit, her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Özçivit, basın mensuplarının Fahriye Evcen ve oğlu Karan hakkındaki sorularına "Şimdi burada eşimi ve oğlumu konuşmayalım." karşılığını verdi.

"Zamanı gelince paylaşırım"

"Siz neden oğlunuzla fotoğraf paylaşmadınız?" sorusu üzerine Özçivit, "Benim acelem yok, zamanı gelince Karan’ı paylaşırım." yanıtını verdi. 

Reklam tekliflerine ilişkin soruları yanıtsız bırakan Burak Özçivit, soru yağmurunun ardından uzaklaşmayı tercih etti.

Yorumlar (1)
Metin yobza 4 yıl önce
Mercedes G serisine mi biniyorsun Burak? Olacak is degil. Yakisikli adamsin, son derece çirkin bir araca binmez ise son derece yakışıksız bir durum. Daha guzel arabalara binmen dilegiyle.