Ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan kötü haber

Ünlü oyuncu Mesut Akusta, Ankara'daki evinde geçirdiği beyin kanaması sebebi ile hastaneye kaldırıldı. Operasyona alınan Akusta'nın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

MAGAZİN 19.08.2021, 23:05 20.08.2021, 18:35
Ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan kötü haber

Başarılı oyuncu Mesut Akusta, öğle saatlerinde Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen Akusta, ardından ambulansla hastaneye nakledildi. Derhal ameliyata edilen Akusta, yaklaşık olarak 3 saat boyunca süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı. Oyuncu Akusta'nın eşi Şafak Özbir Akusta, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil olarak ameliyata alındı. Operasyon yaklaşık olarak 3 saat sürdü ve başarılı geçti. An itibarıyla yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin." dedi.

Mesut Akusta kimdir?

Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 tarihinde Konya'da doğdu. Babasının ölümünün ardından Ankara'ya taşındı. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya giriş yaptı. 1992'de Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'na katıldı. 1997'de Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. 14 Ocak 2011 tarihinde kaza yapan Akusta, büyük bir tehlike atlatmıştı.

Yorumlar (0)