Ünlü oyuncu İlker Aksum kaza yaptı

Başarılı oyuncu İlker Aksum, Adana’da kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini yitirince kaza yaptı. Takla atan otomobilde hasar meydana gelirken, Aksum’un genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

MAGAZİN 29.05.2021, 18:00 30.05.2021, 16:52
Ünlü oyuncu İlker Aksum kaza yaptı

Ünlü oyuncu İlker Aksum, Mersin'den Adana Havaalanı'na doğru seyir halindeyken '34 CVS 562' plakalı aracının direksiyon hakimiyetini yitirerek kaza yaptı. Kazaya şahit olan yurttaşlar, başarılı oyuncunun yardımına koştu. Emniyet kemeri sıkışan ünlü oyuncuyu yurttaşlar araçtan çıkardı. Oyuncu, olay mahalline gelen sağlık personelleri tarafından hastaneye kaldırılırken, genel sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği belirtildi.

"Bir şeyi yoktu"

Ünlü oyuncuyu sıkıştığı araçtan kurtaran esnaf Musa Öztürk, Aksum'u kurtardığını ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirerek, "Aracı iki takla attı. Hemen koştuk, kendisini çıkardık. Sıkışan emniyet kemerini ben bıçakla kestim. İyiydi, herhangi bir şeyi yoktu. Ambulans gelince de sağlık ekiplerine durumunun iyi olduğunu söyledi. Akabinde de sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldü." sözlerini sarf etti. 





Yorumlar (0)