Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Haktan Pak, dün gece hayatını kaybetti. Ünlü isimler, Pak için sosyal medyadan başsağlığı mesajları yayımladı.

MAGAZİN 09.06.2019, 11:33 09.06.2019, 11:39
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Oyuncu Haktan Pak, dün gece hayatını kaybetti. Ünlü isimler, Pak için sosyal medyadan başsağlığı mesajları yayımladı.

Son olarak 'Yasak Elma' dizisiyle izleyici karşısına çıkan 50 yaşındaki Haktan Pak hayatını kaybetti.

Haktan Pak'ın 2012 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşanma davası açtığı eşi Müge Turanlı, sosyal medya hesabından "Bir dahaki sefere görüşmek üzere yosun gözlü adam.. Söz bitti.." mesajını paylaştı.

İşte Haktan Pak'ın ölüm haberinin ardından dostlarının yayımladığı mesajlar:

"2008 de bir film setinde tanışıp arkadaş olduk sonra yıllar boyunca hasbihal ettik... İyi bir adamdı Haktan Pak. Güle oynaya gittiği hastaneden, omuzlarda çıkacak... Güle güle Haktan Abi. Seni seviyorum." (Serdal Genç)

"İyi ki tanıdım seni huysuz ve tatlı brom. Birlikte görev ve yol aldığım için hep gurur ve mutluluk duyacağım güzel kardeşim. Mekanın cennet olsun." (Janset)

"Çoook çok üzgünüm,Allah rahmet eylesin,sana ve tüm sevdiklerine sabırlar dilerim." (Dolunay Soysert)

HAKTAN PAK KİMDİR?

6 Mayıs 1969 yılında İzmir’de dünyaya gelen Haktan Pak, İstanbul Üniversitesi/Viyana Teknik Üniversitesi/Viyana Franz Schubert Konservatuarı’nda lisans eğitimini tamamladı.

Beren Saat’in de katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında yer aldı. 2012 yılında Müge Turanlı ile evlenen Pak, 2004 yılında oynadığı Hoşgeldin Hayat filminde Damat Metin karakterine hayat verdi. Son yıllarda TV dizilerinde de rol alan oyuncu, Evlat Kokusu adlı dizide Serdar karakterine, Yasak Elma dizisinde ise Mustafa karakterine hayat vermişti.

Yorumlar (0)