Ünlü oyuncu hayalini açıkladı

'İçerde' dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile yıldızı parlayan Bensu Soral, en büyük hayalini açıkladı. İşte ünlü oyuncunun en büyük hayali...

MAGAZİN 10.07.2019, 10:41 10.07.2019, 12:48
Ünlü oyuncu hayalini açıkladı

Oyunculuğa ablası Hande Soral sayesinde adım atan Bensu Soral, MAG dergisine özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğa sürpriz bir şekilde başladığını belirten Soral, şunları söyledi:

"Oyunculuk yapmak hiçbir zaman aklımda yoktu fakat ablamın oyuncu, yapımcı ve yönetmen çevresi bu mesleği denemem gerektiği görüşündeydi. Bir gün TRT'de başlayacak bir dizi için teklif geldiğinde bu kez denemeye karar verdim ve o kadar sevdim ki bir daha bırakmak istemedim."

"Resim ve heykel sergisi açmak en büyük hayalim"

Ünlü oyuncu, en büyük hayalini de açıkladı. Soral, oyunculuğun yanı sıra çizim de yaptığını ifade ederek, “Kendi tasarımlarımı, tasarımcı arkadaşlarıma hediye etmişliğim çok var. İleride kendime ait resim ve heykel sergisi açmak en büyük hayallerimden biri.” dedi. 

"Yakın zamanda bir bebek istiyoruz"

Geçtiğimiz aylarda bir davete katılan Hakan Baş-Bensu Soral çifti, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Son günlerde sosyal medyada sürekli köpekleri ile fotoğraflarını paylaşan Bensu Soral, muhabirlerin "Bebeğiniz ile ne zaman bu tarz videolar paylaşacaksınız?" sorusuna, "Böyle şeyler tabii ki kısmet ama yakın zamanda bir bebek istiyoruz." karşılığını vermişti. 

Yorumlar (0)