Ünlü isimler, Aslı Enver’in doğum gününü unutmadı!

Yakında bir filmde rol almaya hazırlanan sevilen oyuncu Aslı Enver, 10 Mayıs’ta doğum gününü kutladı. 37 yaşına giren başarılı oyuncunun doğum gününü, ünlü isimler de unutmadı. Dolunay Soysert, Nur Fettahoğlu ve Ceren Moray gibi isimlerin sosyal medyadan kutlama yaptığı Enver, çok mutlu oldu. Ayrıca Enver doğum gününde hediye almak isteyenleri, Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışta bulunmaya davet etmişti.

MAGAZİN 11.05.2021, 12:05 12.05.2021, 09:53
Ünlü isimler, Aslı Enver’in doğum gününü unutmadı!

Canlandırdığı her karakterle izleyicinin kalbinde ve hafızasında sağlam bir yer edinen başarılı oyuncu Aslı Enver, 10 Mayıs’ta doğum gününü kutladı. Son olarak ‘Babil’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan ‘Sen Yaşamaya Bak’ filminde rol almaya hazırlanan Aslı Enver’in doğum gününü ünlü isimler de unutmadı. Sosyal medyada hayranları tarafından da kutlama yağmuruna tutulan Aslı Enver için hayranları, #İyikiDoğdunAslıEnver etiketiyle kutlamalar yaptı. Etiket kısa bir süre içerisinde, Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti.





Ünlü oyunculardan Enver’e kutlama mesajları

Enver’in daha önce ‘Kayıp’ dizisinde beraber rol aldıkları oyuncu Dolunay Soysert, yakın arkadaşı için duygusal bir mesaj yazdı. Enver’in güldürebilmesini, hayatı koşarak kucaklayışını çok sevdiğini söyleyen Soysert Enver’e ‘bir yaşa daha hoş geldin’ diyerek, anlamlı bir kutlama yaptı.



Enver’in doğum gününü kutlayan isimler arasında, Ebru Cündübeyoğlu, Merve Terim Çetin ve ‘Babil’ dizisinden rol arkadaşı Nur Fettahoğlu da yer aldı.



Ayrıca ‘İstanbullu Gelin’ dizisinden rol arkadaşları Dilara Aksüyek, Neslihan Arslan ve Neslihan Yeldan’ın yanı sıra, ‘Kavak Yelleri’ dizisinden bu yana bağları kopmayan Ceren Moray da, Aslı Enver’in doğum gününde sürpriz paylaşım yapan isimler arasında bulundu. 







Kanserli çocukları unutmamıştı

Hatırlanacağı gibi Enver, doğum gününde kanser hastası çocukları da unutmamıştı. Kansersiz Yaşam Derneği ile İyilik Paylaş Platformu ile bir iş birliğine giren Enver, doğum gününde hediye almak isteyenleri de dernekteki çocuklara bağışta bulunmaya davet etmişti.



Aslı Enver’in bu anlamlı davranışı da çevresi ve hayranları tarafından mutluluklar karşılanmıştı. Kanserli çocuklara yardımda bulunması konusunda çağrıda bulunan başarılı oyuncu, bağışta bulunanlara teşekkürü de eksik etmemişti.

Yorumlar (0)