Ünlü ikili kara dayanamadı

Son dönemde "Baba Parası" filmiyle konuşulan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, filmin galası için Eskişehir'deydi. Kar görünce dayanamayan ikili kartopu savaşı yaptı.

MAGAZİN 07.01.2020, 16:49
Ünlü ikili kara dayanamadı

Baba Parası filminin galası için Eskişehir’e gelen Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni yılın ilk kar sevincini şehir merkezi girişindeki bir parkta yaşadı. Kar görünce dayanamayarak parkta duran ikili, kardan adam yapan bir aile ile kartopu oynayan çocukları şaşırttı. Ünlü ikili fotoğraf çekinmeyi de unutmadı.

Ünlü iki oyuncuyu karşılarında gören Eskişehirliler büyük şaşkınlık yaşadı. Murat Cemcir üşüyen Ahmet Kural’ı görünce "kar ye üşümezsin" dedi. Bunun üzerine Kural "kendi karımı kendim yerim" yanıtını verdi.

Kar yediler

Fotoğraf çektiren iki ünlü ardından parkta bulunan çocuklarla beraber kartopu savaşı yaptı. Ayrıca ünlü ikili yılın ilk karının tadına da baktı.

Eskişehir’i çok sevdiklerini söyleyen oyuncu Murat Cemcir, “Yeni yılın ilk karını Eskişehir’de karşılıyoruz. Çok güzel bir kar yağışı var. Eskişehir bizi çok sıcak karşıladı. Eskişehir bizi çok sever kucağına basar. Bizde Eskişehir’i ve Eskişehirlileri çok seviyoruz. Eskişehir’de çok fazla arkadaşımız var. O yüzden buranın bizde ayrı bir değeri var ama ilk defa bu kadar karlı görüyorum” diye konuştu.

Kartopu savaşı sonrası konuşan Ahmet Kural ise “Bu sene ilk defa kar görüyoruz çok mutluyuz. Eskişehir’i çok seviyoruz. Daha önceleri çok geldik ve burada skeçler çektik." sözlerini kaydetti.

Yorumlar (0)