Ünlü çiftin arasına Aslı İşler mi girdi?

Ünlü popçu Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye'de konser verdi. Doğulu'nun yasak aşk yaşadığı iddia edilen Aslı İşler, 5 bin kişinin geldiği konseri ön sıradan izledi.

MAGAZİN 18.10.2019, 13:02 18.10.2019, 13:03
Ünlü çiftin arasına Aslı İşler mi girdi?

Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Ünlü popçu, 5 bin kişinin akın ettiği konserinde Barış Pınarı Harekâtı'nda mücadele eden askerlerimizi de andı. Şarkıcı ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Aslı İşler ise konseri ön sıralardan izledi.

Mehmetçik'i unutmadı

Doğulu, "Barış Pınarı Harekatı"nda mücadele eden Mehmetçiklerimiz'i unutmadı. "Bir Türk dünyaya bedel. Bir Mehmetçik, dünyanın tüm ordularına bedel." ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle alkış yağmuruna tutulan Doğulu, dev Türk bayrağı önünde 10. Yıl Marşı'nı binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Konser boyunca video çekti

Beren Saat ile evliliğinde sorunlar yaşadığı ileri sürülen Kenan Doğulu'nun adı Aslı İşler ile anılmaya başladı. Doğulu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Aslı İşler, Doğulu'nun konserini ön sıralardan izledi. Siyah şapkasıyla kendisini gizleyen genç kadın, konser süresince telefonu elinden bırakmayarak video ve fotoğraf çekti.

İddiaları yalanlamıştı

Aslı İşler, iki ay önce Kenan Doğulu ile aşk yaşadığına dair haberlere ilişkin, "Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, 'iddia edildi' denilerek çıkan haberler asılsızdır." ifadelerini kullanmıştı. 
 

Yorumlar (0)