Ünlü çift boşanıyor!

4 ay önce Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da dünyaevine giren ünlü müzisyen Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, boşanmak için karşılıklı dava açtılar.

MAGAZİN 25.05.2019, 11:02 25.05.2019, 11:15
Ünlü çift boşanıyor!

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı, 4 aydır devam eden evliliklerini bitirme kararı aldılar. Ünlü çift, avukatlarına vekâletleri verip boşanmak için karşılıklı dava açtı.

Geçtiğimiz ay magazin kulislerinde evlilikleri sıkça konuşulan çiftin aralarındaki kriz sebebiyle boşanmaya karar verdikleri ve evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın avukatları aracılığıyla mahkemeye boşanma dilekçelerini verdikleri ve boşanma sürecinin başladığı öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ AY BOŞANIYORLAR

İddialara göre, karşılıklı açılan boşanma davaları bayram sonrası sonuçlanacak ve ünlü çift, önümüzdeki ay boşanacak.

Sinan Akçıl, 23 Aralık 2018’de Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da Burcu Kıratlı’ya evlenme teklifi etmişti. Çift, yine aynı şehirde geçtiğimiz ocak ayında nikâh masasına oturmuştu. Nikâhı, Türkiye’nin Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan kıymıştı.

Burcu Kıratlı, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

Masalsı ama çılgın... Lunapark gibi bir hayatımız olacak, seninle dediğinde... Küçük çocuk sevinciyle baktık birbirimize ve güldük. Her saniyesi öyle gerçekten. Yeni yılım ve bundan sonraki her yıllarım seninle daha güzel, daha gerçek ve daha lunapark olacak.

Yorumlar (0)