Ukrayna’da yaşananlara Irina Shayk kayıtsız kalmadı

Rus model Irina Shayk, Ukrayna’da yaşananları gözler önüne seren fotoğraflara kayıtsız kalmadı ve üzüntüsünü dile getirdi.

MAGAZİN 02.03.2022, 09:55 03.03.2022, 09:10
Ukrayna’da yaşananlara Irina Shayk kayıtsız kalmadı

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaşta halk korunmak ve barınmak için sığınaklara yerleşti. Sığınaklardan dünya basınına ulaşan fotoğraflar ise insanları derinden üzdü.

Yaşamlarına sığınaklarda devam eden vatandaşlar arasında hamile olanlar doğumlarını bu sığınaklarda yapmak zorunda kaldı. Dünyaya savaş ortamında gözlerini açan bebeklerin fotoğrafları ise yürekleri burktu.

Rus model Irina Shayk da bu görüntüler karşısında sesiz kalmadı ve ülkesinin saldırıları karşında mağduriyet yaşayan Ukrayna’na halkı için üzüntüsünü dile getirdi.

Savaşa hayır!

Bomba sesleri içinde sığınaklarda doğan bebeklerin fotoğraflarını paylaşan Irina Shayk, ‘Yıkıcı’ diyerek yorum yaptı. Ayrıca ‘Savaşa hayır’ sloganı ile çağrıda bulunan dünyaca ünlü Rus Model, Ukrayna için bağış yapacağını takipçilerine duyurdu ve onlarında destek olmasını istedi.

Irina Shayk, sosyal medyada paylaştığı bir başka mesajında ise 'Bunlar olurken nasıl uyuyabilir, çalışabilir veya işlev görebiliriz?' diyerek tepkisini belirtti.

Yorumlar (0)