Ukrayna'nın konser teklifine Haluk Levent'ten 'Filistin' yanıtı

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Ukrayna Büyükelçiliği tarafından kendisine Jamala ile ortak bir konser teklifi yapması üzerine “Tabii ki. Seve seve yaparım. Hem Ukraynalılar için söyleyelim hem de iki yüzlü Batı'nın görmezden geldiği Orta Doğu halkları için söyleyelim. Konser de Filistin'de yapılmalı.” yanıtını verdi.

MAGAZİN 02.03.2022, 18:36 03.03.2022, 16:25
Ukrayna'nın konser teklifine Haluk Levent'ten 'Filistin' yanıtı

2016 senesindeki Eurovision Şarkı Yarışması'nı birincilikle tamamlayan Türk asıllı Ukraynalı şarkıcı Jamala, ülkesinden gelerek Türkiye’ye sığınmıştı. 

Ukrayna Büyükelçiliği'nden teklif

Ukrayna Büyükelçiliği, Levent’e, Jamala ile birlikte ortak konser yapma teklifinde bulunarak, “2016'daki Eurovision Şarkı Yarışması'nın şampiyonu Jamala, Rusya’nın devam ettirdiği savaş sebebiyle evlatlarıyla birlikte Türkiye'ye sığındı. Ukraynalılar için başlattığımız yardım kampanyasına destek vermek adına bir konserde Jamala ile birlikte hürriyet ve barış şarkıları söylemeyi ister misiniz?” denilmişti.
 

"İkiyüzlü Batı'nın..."

Sevilen şarkıcı Haluk Levent’in yanıtını sosyal medya kanalı üzerinden ekip arkadaşları açıkladı. Twitter hesabı üzerinden haberi paylaşan ekip, ünlü şarkıcının şu ifadeleri sarf ettiğini aktardı:

“Tabii ki. Seve seve yaparım. Hem Ukraynalılar için söyleyelim hem de iki yüzlü Batı'nın görmezden geldiği Orta Doğu halkları için söyleyelim. Konser de Filistin'de yapılmalı. Şarkılarda insan ayrımı yoktur. Şarkıların sınırı yoktur. Bu konser kesinlikle çok güzel olur.”

Yorumlar (0)