Uğur Dündar’dan aşı karşıtlarına “negatif” gönderme 

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 pozitif olduğunu belirten ve evde karantinaya giren gazeteci Uğur Dündar, Covid-19'u yendiğini belirtti. Testinin negatif çıkmasında en büyük payın “tam aşılı” olması olduğunu aktaran Dündar, aşı karşıtlarına da bu şekilde bir ağabey tavsiyesi vermiş oldu. 

MAGAZİN 11.01.2022, 12:33 12.01.2022, 09:25
Uğur Dündar’dan aşı karşıtlarına “negatif” gönderme 

Omicron varyantının ülkede hızla yaygınlaşmasıyla birlikte vaka sayılarında da hızlı yükseliş görülüyor. Ünlü simalar Covid-19 pozitif olduklarını arka arkaya duyururken Uğur Dündar da geçtiğimiz hafta bir paylaşım yaparak testinin pozitif çıktığını aktarmıştı. 



78 yaşında koronavirüsü yendi 

78 yaşında olan gazeteci Uğur Dündar, dün akşam saatlerinde ikinci PCR testinin sonucunu aldığını Twitter hesabından duyurdu. Dündar, sonucunun negatif çıktığını ve hastalığı kısa sürede atlattığını sevdikleriyle paylaştı. 



Sözlerinde aşıya da yer verdi 

Hastalığı bu denli kısa sürede atlatmasının ardında ise aşı takvimini tamamlamış olmanın etkisinin büyük olduğunu sözlerine ekledi. “Covid-19 bu kez sert kayaya çarptı.” ifadelerini kullanan Uğur Dündar, kendi deyimiyle “ikinci müjdeyi” de bu şekilde almış ve vermiş oldu. 

Yorumlar (0)