TV8'in yeni yarışması Doya Doya Moda ne zaman başlıyor? Jüride kimler var?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak olan “Doya Doya Moda’” adlı yarışmada büyük bedenli 7 kadın, moda alanında en iyi yarışmacı olduğunu kanıtlayabilmek için rekabet edecek. Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Banu Noyan gibi isimlerden oluşuyor.

MAGAZİN 01.11.2019, 11:48 01.11.2019, 12:23
TV8'in yeni yarışması Doya Doya Moda ne zaman başlıyor? Jüride kimler var?

TV8'in yeni yarışma programı Doya Doya Moda'da 7 yarışmacı yaptıkları kombinlerle jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Banu Noyan'ı etkileyebilmek için yarışacak.

Alanında uzman isimlerin eşliğinde doğru seçimler yapabilmek için yönlendirilecek olan yarışmacılar, “Vücut şekline göre nasıl giyinilmeli? Hangi renkler kullanılmalı? Güzellik tüyoları nelerdir?” gibi çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olacak.

Jürinin belirlediği konsepte göre giyinecek olan yarışmacılar, kombinlerini profesyonel makyaj ve saç stilleriyle tamamlayarak podyuma çıkacak ve en yüksek puanı almaya çalışacaklar.
Sık sık stil ipuçlarının da verileceği yarışma, hem ekran başındaki izleyicilerin hem de yarışmacıların modayla ilgili detaylara daha hakim olmasını sağlayacak.

“Doya Doya Moda “ çok yakında hafta içi her gün TV8’de.

Yorumlar (0)