TV eleştirmeni, Müge Anlı’nın cinayetleri çözmedeki başarısını ‘lego’ya bağladı

Geçtiğimiz günlerde köşe yazısında Müge Anlı’nın seri şekilde cinayetleri çözebilme konusunu lego yapmasına bağlayan Yüksel Aytuğ’a bugün cevap veren ünlü ekran yüzü; lego yaparken zihninin adeta şarj ettiğini söyledi ve son yaptığı binlerce parçalık legonun fotoğrafıyla bir paylaşım yaptı.

MAGAZİN 16.10.2021, 17:35 16.10.2021, 17:42
TV eleştirmeni, Müge Anlı’nın cinayetleri çözmedeki başarısını ‘lego’ya bağladı

Kendi köşe yazısında Müge Anlı’nın yaklaşık 14 senedir Sherlock Holmes’un pabucunu dama attıran bir hafiye olarak gördüğünü söyleyen Yüksel Aytuğ bu başarının sırrını buldu. Ona göre lego yapmak ne kadar çocuklara özel bir oyun olarak bilinse de, aslında uzmanlar tarafından faydaları kanıtlanmış bir hobi.

Parçaları doğru yere koyarak beyin jimnastiği yapıyor

Son zamanlarda Anlı’nın yoğun televizyon programının haricinde 17 bin parçalık bir legoya başladığını yazan Aytuğ, bu oyunun en güzel tarafının insana olayların parçalarını en doğru yere koyarak, sonunda büyük resme ulaşmak olduğunu söyledi.

Yazının ardından Müge Anlı da kendi instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile Yüksel Aktuğ’a katıldığını ifade etti ve çocukluğundan beri en sevdiği oyun olduğunu açıkladı. Bu oyun ile zihninin adeta yeniden şarj olduğunu ve aklındaki her şeyin yoluna girdiğini sözlerine ekledi.  

Yorumlar (0)