Türkan Şoray, seneler sonra usta oyuncuyla buluştu! Duygusal anlar…

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden “Selvi Boylum Al Yazmalım”da beraber rol alan Türkan Şoray ile Ahmet Mekin, seneler sonra bir araya geldi. İkilinin buluşması katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. 

MAGAZİN 26.09.2022, 11:59 27.09.2022, 13:28
Türkan Şoray, seneler sonra usta oyuncuyla buluştu! Duygusal anlar…

Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin’in başrollerinde yer aldığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmi, 1977 yılında vizyona girdi. İzleyici ile buluştuğu ilk günden bu yana geniş bir hayran kitlesi yakalayan tarihi yapıt, bugün Yeşilçam deyince akla gelen ilk filmler arasında yer alıyor. 

Bandırma’da bir araya geldiler

Unutulmaz filmde rol alan Türkan Şoray ve Ahmet Mekin, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde gerçekleştirilen “Kitap Günleri” organizasyonuna konuk oldular ve seneler sonra bir araya geldiler. Bandırma Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Türkan Şoray ve Ahmet Mekin’i seneler sonra bir arada görme fırsatı bulan katılımcılar, hem duygusal anlar yaşadı hem de imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. 

Ahmet Mekin’den Türkan Şoray’a övgüler

İlk olarak Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda bir söyleşi düzenleyen ikili, kentte bulunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür ettiler. Söyleşide rol arkadaşı Türkan Şoray’a övgüler yağdıran usta sanatçı Ahmet Mekin, “Türkan, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden birisi. Kendisi çok çalışkan ve bir o kadar da yetenekli bir kadın. Bir Türkan Şoray kolay yetişmiyor. Onun içinde bulunan bu yetenek ve bu güç, işte bugün onu ‘sultanların sultanı’ yaptı. Kendisi ile seneler sonra bir araya geldik. Onu tekrar gördüğüm için çok büyük bir mutluluk duydum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)