Türk manken, Lübnan’dan üçüncülük ödülüyle ülkesine döndü!

Lübnan’ın Beyrut kentinde düzenlenen Miss Europe 2021 yarışmasında, Türk güzeli damga vurdu! Yarışmadan üçüncülük ödülüyle ayrılarak ülkesine gurur yaşatan Duygu Çakmak, ülkesini temsil ettiği için mutlu olduğunu belirtti. 37 farklı ülkeden güzellerin katıldığı yarışma sonrası Çakmak, oyunculuk yapmak istediğini söyledi.

MAGAZİN 06.04.2021, 10:32 06.04.2021, 18:17
Türk manken, Lübnan’dan üçüncülük ödülüyle ülkesine döndü!

Tüm dünyadan güzellerin katıldığı Miss Europe 2021 yarışması, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlendi. 37 tane bambaşka ülkeden güzel modellerin katıldığı yarışmaya, Türkiye’den de Duygu Çakmak katıldı. Yarışmadan üçüncülük ödülüyle ayrılan Duygu Çakmak, Türk bayrağını başka bir ülkede dalgalandırdığı ve temsilci olduğu için çok gururlu ve mutlu olduğunu dile getirdi. Yarışmada birincilik ödülünü ise, Fransa’dan Louan Vecchia aldı. İkinciliği ise, Romanya'dan Anna Maria Babau kazandı.

Türk kadınlarının çok güçlü ve çok güzel olduğunu söyledi.

Kendini Türk kadınlarının temsilcisi olarak gördüğünü belirten Duygu Çakmak, yarışmanın düzenlendiği Lübnan’ın başkenti Beyrut’tan dönüşte havalimanında karşılandı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Çakmak, Türkiye’yi başka bir ülkede temsil etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Ulusal bir başarı elde ettiğini belirten Çakmak, Türk kadınlarının çok güçlü ve çok güzel olduğunu söyledi.

Oyunculuk yapmak istiyor

Çok emek verip çalıştığı için, bu tacı hak ettiğini belirten Duygu Çakmak, mankenlik hayatını sürdüreceğini belirtti. Bir yandan oyunculuk yapmak istediğini de belirten Çakmak, eğitiminin pandemi nedeniyle yarıda kaldığını söyledi. Yeniden oyunculuk eğitimini tamamlamak adına çalışmalar yapacağını söyleyen Duygu Çakmak, ileriye gitmenin hedefinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)