Türk bayrağına hakaret etti!

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk bayrağına yönelik hakaret dolu bir paylaşımda bulundu. Türk bayrağı fotoğrafının altına "Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı değil mi bu?" diye not düşen Alakurt hakkında soruşturma başlatıldı.

MAGAZİN 26.07.2019, 09:44 26.07.2019, 13:12
Türk bayrağına hakaret etti!

Sosyal medyadaki skandal açıklamaları nedeniyle tepki çeken Mehmet Akif Alakurt, bu kez de Türk bayrağına hakaret etmesiyle gündeme geldi. Alakurt, Instagram'da Türk bayrağını paylaşıp "Bu Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı değil mi?" notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımı, İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından incelendi. Hazırlanan raporda, Alakurt'un devletin egemenliğini alenen aşağıladığı kaydedildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Alakurt hakkında soruşturma başlattı.

Türk kadınına da hakaret etmişti 

Mehmet Akif Alakurt, daha önce de sosyal medya hesabından Türk kadınına hakaret etmişti. Paylaşımında, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)” ifadelerine yer veren oyuncu, tepkileri üzerine toplamıştı. 

Yorumlar (0)