Turabi'den Survivor itirafı: "Acun abi beni yarışmada tuttu ..."

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olan ve son olarak Amerika'da yayınlanan War of the Worlds'te yarışan Turabi birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 02.11.2019, 09:40 02.11.2019, 09:49
Turabi'den Survivor itirafı: "Acun abi beni yarışmada tuttu ..."

Son olarak Amerika'da yayınlanan "War of the Worlds"te yarışan Çamkıran, TV8'de yayınlanan "Gel Konuşalım" programına katılarak uzun süre konuşulacak açıklamalar yaptı.

Turabi Çamkıran, "Acun abiye teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Büyük ev ödülü varmış. Eğer beni göndermiş olsa ve ev oyununu görseydim üzülürdüm" şeklinde konuştu.
Survivor'da son 1 aylık yarışma performansının kritik olduğunu ve yarışmanın son 1 ay içerisinde kazanılabildiğini söyleyen Çamkıran, sakatlanmasına rağmen neden diskalifiye olmadığını ilk kez açıkladı.

Turabi Çamkıran'ın açıklamaları ise şöyle:
"Sakatlığım yüzünden 3. kez şampiyon olamadım. Survivor, son 1 ayda kazanılıyor. Benim tam bunları yapacağım zaman sakatlandım. 1 ay hastanede yattım. Gidip şampiyon olmayı da istemezdim bu şekilde, diğer yarışmacılara da haksızlık olurdu. İnsanlar gördüğü için insanlar haklı olanı şampiyon yapıyor."

"Acun abiye zaten çok teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Neden orada tuttuğunu sonradan öğrendim. Büyük ev ödülü varmış. Acun abilerle konuştuk. Eğer beni gönderseymiş ve ev oyununu görseydim üzülürdüm. Aslında benim hakkım sakatlığımda eve dönmekti. Ayıptır söylemesi biz çok da güzel haftalıklar alıyoruz. Özellikle de benim gibiler, çok güzel haftalıklar alıyorum. Ben televizyona bile çıkmıyorum (sakatken) beni orada tutuyor, haftalığımı yatırıyor. Benim hakkım olmayan şeyi bana vermiş oldu. Onun da söylemesine göre, 3 sezon emek vermişim ve bunu hak etmişim. Televizyonda beni sevmiyormuş gibi gözüküyor ama beni çok seviyor."

Kavga sonrası yarışmadan ayrılmıştı

Turabi Çamkıran, Amerika'da yayınlanan ve önceki sezonlarda şampiyon olduğu War of the Worlds yarışmasında bu yıl tekrar yarışıyordu. Ancak Turabi, aynı evde kaldığı bir yarışmacının kendisinin taklidini yapmasıyla sinirlerine hakim olamadı. İkili arasında geçen kavga sonrası, güvenlik görevlileri Turabi'yi sakinleştirmekte güçlük çekti. Kavgadan sonra Turabi "Onurum 10 milyon dolardan daha önemli" diyerek yarışmadan çekildiğini açıkladı.

Yorumlar (0)