Turabi, 6 milyon lira için yarışacak

Survivor ve The Challenge yarışmalarından toplam 7 milyon kazanan Turabi, 4. şampiyonluk için kolları sıvadı. Turabi, The Challenge'da şimdi de 6 milyon TL için yarışacak.

MAGAZİN 27.08.2019, 18:54
Turabi, 6 milyon lira için yarışacak

Amerika'da yayınlanan The Challenge isimli yarışmaya ikinci defa katılan Turabi, 5 yılda yarışmalardan tam 7 milyon TL gelir elde etti.

2006’da gece kulüplerinde dansçı olarak çalışan Turabi, 2014 ve 2015’te katıldığı Survivor yarışmalarından toplam 2 milyon TL ve bir ev almıştı.

Bu yılın mayıs ayında Amerika’da yayınlanan The Challenge’da 5 milyon TL ödülün sahibi olan Turabi aynı yarışmanın 28 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonunda da yer alacak. 

Amerikan-İngiliz ortak yapımı The Challenge’da bu defa şampiyona 6 milyon TL ödül verilecek. 

Antrenmanlarını Tayland ve Los Angeles’ta yapan Turabi “Rakiplerimi gördüm, karşılarında son derece şanslıyım. Allah izin verirse bu yarışmayı da kazanacağım” ifadelerini kullandı.

"CEBİMDE PARA TAŞIMAM"

Turabi daha önce yaptığı açıklamada, “Kazandığım parayı son kuruşuna kadar aileme verdim. Cebimde 50 ya da 100 TL ile geziyorum. Hesap cüzdanlarım annem, babam ve kardeşimde. Ben onlardan harçlık alırım. Bazı prensiplerim var: Borç vermem, borç almam. Kredi kullanmam, kredi kartları olan biri de değilim. Pahalı, lüks yaşamam" demişti.

Yorumlar (1)
Agajan Nuryyew 4 yıl önce
Turabi inanailmaz bir adam onu seviyorym seni seviyorum turabi