Tüm detaylarıyla Kerimcan Durmaz skandalı

3 milyon takipçisi olan internet fenomeni Kerimcan Durmaz’ın, Instagram hesabından cinsel içerikli video paylaşması, sonrasında videoyu hemen kaldırsa da günlerdir tartışılmaya devam ediyor.

MAGAZİN 30.04.2019, 12:05 30.04.2019, 17:43
Tüm detaylarıyla Kerimcan Durmaz skandalı

Kerimcan Durmaz, 28 Nisan’da sosyal medya hesabından “bana bakın ama” notuyla cinsel içerikli bir video paylaştı. Gelen tepkiler üzerine videoyu hemen hesabından kaldıran Kerimcan Durmaz, gelen tepkilere engel olamadı.

Durmaz, daha sonra sosyal medya hesabından söz konusu videoya ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamasında cinsel içerikli videonun kendisine başka biri tarafından gönderildiğini, avukatına göndermek isterken yanlışlıkla Instagram hikayesinde paylaştığını ifade etti. Yaşanan olaydan son derece üzüntü duyduğunu ifade eden Durmaz, bu paylaşım için herkesten özür diledi.

Kendisine bunun gibi videoların sürekli gönderildiğini söyleyen Kerimcan Durmaz, mağdur olduğunu belirtti.

Kerimcan Durmaz’ın videosu kısa sürede sosyal medya hesaplarından yayılmaya başladı. Takipçiler, videodaki kişinin kıyafetleri ve aksesuarlarından Kerimcan Durmaz olduğunu anladı. Kerimcan’ın söz konusu videoyu paylaştığı saatlerde İstanbul Havalimanı’nda olduğu, önceki paylaşımlarıyla anlaşılabiliyor. Havalimanında fotoğraf paylaşan Durmaz’ın üzerindeki kıyafetlerin ve aksesuarların, söz konusu videodaki kişiyle aynı olduğu ve videonun havaalanı tuvaletinde çekildiği görülüyor.

Videodan sonra iyice çirkinleşti

Kerimcan Durmaz, videoya ilişkin yapmış olduğu açıklamaya bir takipçisinden gelen “yemezler” mesajına, “gel yedireyim istersen” demesi de takipçileri tarafından “iğrençlik” olarak yorumlandı.

Kerimcan tekrar reddetti

Yaşananlardan sonra bir açıklama daha yapan Kerimcan Durmaz, söz konusu videonun kendisinin ismi ile paylaşılmaya devam ettiğini ve daha fazla mağdur edildiğini ifade etti. Kişilik haklarına özellikle ünlüler camiasından saldırı yapıldığını kaydeden Durmaz, gerekli tüm yasal yollara başvuracağını da bildirdi.

Yeşim Salkım’dan zehir zemberek açıklamalar

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Kerimcan Durmaz skandalına tepki gösterdi. Salkım, Kerimcan Durmaz’ın hiçbir vasfı olmadığını belirterek, “Başımıza tepemize çıkaranlar düşünsün!” dedi. Cahil cühela herkese fenomen denmesini eleştiren Salkım, “Aynı masaya çoluk çocuk oturanlar düşünsün…” ifadelerini kullandı.

Hilal Cebeci de tepki gösterdi

Sosyal medya hesabından olaya tepki gösteren Hilal Cebeci, söz konusu kişinin ismini sayfasında geçirmek bile istemediğini belirterek, “Bunlar kim bilir kaç tane masum genci para karşılığında iğrençliklere alet ediyorlardır haberiniz var mı?” ifadelerini paylaştı.

Tuğba Ekinci, Kerimcan’ı savunayım derken skandala imza attı

Kerimcan Durmaz’a herkes tepki gösterirken, Tuğba Ekinci ayrı bir skandala sebep olan sözlerle Durmaz’ı savundu. Ekinci, sosyal medya hesabından, “üzülme, erkek adamın malı meydanda olur” sözleriyle Kerimcan Durmaz’ı savunmaya kalktı. Ekinci, Durmaz’ın “icraatı olmayan insan” sözleriyle eleştirildiğini hatırlatarak, kendisinin Kerimcan Durmaz’a her karşılaştıklarında “bir şarkı yap bir eser meydana getir” dediğini ifade etti.

Kerimcan Durmaz’ın videosu hata mı reklam mı?

Yaşananlar magazin camiası tarafından “reklam” olarak da yorumlandı. Söz konusu videonun paylaşılmasının bir hata olup olmadığı da tartışılıyor. Kerimcan Durmaz’ın bir süredir gündemde olmaması sebebiyle bu hareketi gündeme gelmek için yapmış olabileceği iddia ediliyor. Kerimcan Durmaz’ın birlikte yola çıktığı arkadaşlarından Selin Ciğerci’nin daha fazla konuşuluyor olması da dikkat çeken bir diğer husus.

Öte yandan yaz sezonuna girerken, Kerimcan Durmaz’ın DJ olarak iş yapacağı zamanlar da yaklaşıyor.

Yorumlar (0)