Tülin Şahın ve kızı Siena Leyla podyumda

3 ay önce kucağına aldığı kızı Siena Leyla ile birlikte Londra Moda Haftası kapsamında podyuma çıkan Tülin Şahin, o anları takipçileriyle paylaştı.

MAGAZİN 17.02.2020, 15:18
Tülin Şahın ve kızı Siena Leyla podyumda

Geçtiğimiz nisan ayında Pedro De Noronha ile birlikte nikah masasına oturan Tülin Şahin, 3 ay önce kızı Siena Leyla'yı kucağına almıştı.

İkinci kez kızıyla birlikte podyumda
Kızı Siena Leyla'yı doğurmadan 1 hafta önce, karnı burnundayken Yakup Biçer'in "Pehlivan" adlı defilesi için podyuma çıkan Tülin Şahin, mesleğine geri döndü. Londra Moda Haftası kapsamında, annesinin kucağında podyuma çıkan Siena Leyla ve ünlü model Tülin Şahin'in o anları kameralara yansıdı.

Defilede çekilmiş kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Tülin Şahin, paylaşımının altına, "Dünyanın en genç süpermodeli bugün Londra Moda Haftası'nda podyuma çıktı. Nasıl heyecanlıydım anlatamam. Çok özel bir an oldu" notunu düştü.

Ünlü modelin paylaşımı kısa süre içinde 34 binin üzerinde beğeni aldı.

"Siena annesinin tahtına talip"
Modacı Yakup Biçer, geçtiğimiz günlerde, "Siena, Tülin Şahin'in şimdiden tahtına talip oldu sanırım. Tülin benim uğurum. Londra Moda Haftası'nda onsuz defile yapamazdım. Gelmesinden dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü model Tülin Şahin ise, defileyle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirmişti:
"Doğumdan 1 hafta önce değerli dostum Yakup Biçer'in "Pehlivan" koleksiyonu için İstanbul Moda Haftası'nda podyuma çıkıp, çok heyecanlı dakikalar geçirmiştim. Şimdi de ilk kez bir anne olarak, yine Yakup'un 2020 kış koleksiyonu için Londra Moda Haftası'nda podyuma çıkacağım için çok heyecanlıyım. Resmen defilelerden dolayı doğum öncesi ve sonrası heyecanını yaşıyorum."

Yorumlar (0)