Tülin'den şiddet gördüğünü söyleyen Pedro'ya koruma!

Tülin Şahin'den şiddet gördüğünü iddia eden Pedro de Noronha, mahkemeden korunma talebinde bulundu. Söz konusu talebin kabul edildiği öğrenildi. 

MAGAZİN 06.11.2020, 10:46
Tülin'den şiddet gördüğünü söyleyen Pedro'ya koruma!

Tülin Şahin, 2019 yılının Kasım ayında Siena Leyla'yı kucağına almasının ardından Portekizli iş insanı Pedro de Noronha'dan ayrıldı.

Bunun üzerine Pedro de Noronha'nın mahkemeden korunma talebinde bulunduğu öğrenildi. Tülin Şahin'in kendisine yumruk ve tekme attığını ileri süren Pedro de Noronha, ünlü mankenin çocuğunu kendisine göstermemekle tehdit ettiğini de söyledi. Mahkeme, Pedro de Noronha'nın korunma talebini onayladı.

"Kızının soyadını değiştirmekle tehdit etti"

İstanbul Aile Mahkemesi'ne verilen dilekçede, Tülin Şahin ile Portekizli iş insanı Pedro de Noronha arasında şiddetli geçimsizliğin meydana geldiği ifade edildi.

Tülin Şahin'in oldukça agresif tavırlar sergilediği belirtilen dilekçede, ünlü mankenin Pedro de Noronha'yı "evi terk etmesi ve Portekiz'e gitmesi durumunda çocuğunu göstermemekle, hatta kızının soyadını değiştirmekle" tehdit ettiği aktarıldı. 

"Yumruk ve tekme attı"

Dilekçede, 9 Ekim 2020 tarihinde Pedro de Noronha'nın çocuğunu görmek amacıyla Tülin Şahin'in evine gittiği ancak ünlü mankenin sinirlendiği ve kızının önünde Portekizli iş insanına hakaret ettiği, yumruk ve tekme atarak şiddet uyguladığı ifade edildi.

Ev ve iş yerine yaklaşmamasına karar verildi

Bunun üzerine mahkeme, Pedro de Noronha'nın talebini kabul etti. Tülin Şahin'in bir ay boyunca Portekizli iş insanına tehdit, aşağılama ve hakaret içerikli ifade ve eylemlerde bulunmamasına, ayrıca ev ve iş yerine herhangi bir şekilde yaklaşmamasına yönelik karar alındı.  

Mahkeme kararına uymazsa...

Tülin Şahin'in mahkeme kararına uymaması durumunda 3-10 gün arasında zorlama hapis cezası almasına karar verildi. 

Bunun üzerine Tülin Şahin, korunma kararına karşı çıkarak şiddet gören tarafın kendisi olduğunu ileri sürdü. Fakat Tülin Şahin'in itirazı, mahkeme tarafından kabul edilmedi. 

Yorumlar (0)