Tuba'dan Şeyma'ya sert sözler!

Oyuncu Tuba Ünsal, Instagram hesabından Şeyma Subaşı'ya sert çıktı

MAGAZİN 06.01.2020, 15:40 06.01.2020, 15:42
Tuba'dan Şeyma'ya sert sözler!

Geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları'na yaptığı aktarmasız İstanbul-İbiza uçuşu çağrısı yüzünden alay konusu olan Subaşı'ya bir eleştiri de Tuba Ünsal'dan geldi.

Subaşı'nın bu paylaşımına "'Köy yanar, k… taranır' durumu" diyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya Subaşı'dan cevap gecikmemişti. Subaşı Altaylı'ya "Çok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugün köşe yazısında beni yazmış. ‘Köy yanar, k… taranır’ demiş için. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum. Sanırım sizler için o kadar değerliyim ve beni öyle konumlara koydunuz ki, politikadan konuşmamı, ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma’yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece" diyerek yanıt vermişti.

Bu yanıta Tuba Ünsal'ın tepkisi ağır oldu. Güzel oyuncu Subaşı'nın bu paylaşımını kastederek Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "Demişki; "Ben boşum bende ancak bu var. Bu kadarım. Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin...Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta.Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar.Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar…” ifadelerini kullanan Ünsal'a, Subaşı'nın nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.


 

Yorumlar (0)