Tuba Büyüküstün: Kendimi dövüyorum

‘Zeytin Ağacı’ dizisindeki performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, L’Officiel Türkiye dergisine verdiği ropörtajda dikkat çekici ifadeler kullanarak, “Çoğu zaman akıl ve kalp arasında sıkışıp kalıyorum. Düşündükçe kafam karışıyor, kendimi dövüyorum” dedi. 

MAGAZİN 16.08.2022, 14:59 17.08.2022, 13:27
Tuba Büyüküstün: Kendimi dövüyorum

L’Officiel Türkiye dergisine verdiği röportajda, kendisi ile yüzleşmekten hiçbir zaman çekinmediğini dile getiren Büyüküstün, “Aslında yüzleşmek, kendini tanımaktan geçiyor. Bu durum bence insanın en ağır imtihanı. İçimize dönüp ne durumda olduğumuzu fark edebilmek için kalp gözümüzü açmamız şart. Yoksa zaten herkes kendisinden kaçıyor. Bu en kolayı. Çoğu zaman akıl ve kalp arasında sıkışıp kalıyorum. Düşündükçe kafam karışıyor, kendimi dövüyorum. Kendin olmak varken başkalarının düşüncelerine göre hareket etmek bana göre çok tehlikeli” şeklinde konuştu. 

“Bir ilişkinin başı da güzeldir, sonu da güzeldir”

İlişki süreçlerine ilişkin de samimi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, “Bir ilişkinin başı da güzeldir, sonu da güzeldir. İlişki başlarken bunu nasıl kutluyorsak, bittiğinde de aynı şekilde bunu kutlamamız gerekir. İki insanın birbirine saygı duyarak, ‘Bu yolculuğun sonuna geldik. Bu süreci dostça ve kutlayarak noktalayalım’ demesi çok kıymetli bir şey. Bizler neden bunu beceremiyoruz? İnanın bunu ben de çözemiyorum” ifadelerini kullandı.





Yorumlar (0)