Tuba Büyüküstün, Harley Quinn'e dönüştü

Tuba Büyüküstün, 3 saat boyunca süren özel makyaj ve kostüm ile Batman filminde Joker karakterinin kız arkadaşı olan Harley Quinn oldu.

MAGAZİN 28.02.2021, 23:38
Tuba Büyüküstün, Harley Quinn'e dönüştü

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, zaman zaman giyim tarzıyla gündeme gelmeyi sürdürüyor.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda dahil olduğu 'Sefirin Kızı' adlı dizide rol gereği özel makyaj ile çizgi roman karakteri Harley Quinn'e dönüştü.

Sosyal medyanın gündemine oturdu

Bahse konu dizinin başrol oyuncusu Büyüküstün'ü Harley Quinn'e benzetmek için çalışan ekip, 3 saatlik bir makyaj çalışması gerçekleştirdi. Büyüküstün'ün bu büyük değişimi, sosyal medya mecralarında kısa bir süre içerisinde en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan yorumlarda, ünlü oyuncuyu ilk bakışta tanıyamadıkları, daha sonra ise gözlerinden tanıdıkları dile getirildi.

Yorumlar (1)
Öykü 3 yıl önce
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook severim harley quinni bayıldım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tatlı olmuş